den nye type bryllupsfotograf

Den nye type bryllupsfotograf – Bryllupsbilleder er et af de få, fysiske minder der er tilbage, når jeres bryllup er vel overstået. Derfor skal i sørge for vælge en dygtig og rutineret bryllupsfotograf, men samtidigt også en spændende og anerledes bryllupsfotograf, der tør gå egne veje og lave bryllupsfotos der skiller sig ud fra mængden, bryllupsbilleder der virkgeligt bare ER unikke.

Mange bryllupsfotografer slår på deres billedstiler er unikke og utradtionelle, men alligevel ligner billederne hinanden og der er ligesom ikke kælet for ret meget mange detaljer. Og brudeparret er placeret kedeligt og der er ikke “liv” i billederne!

En professionel bryllupsfotograf ved at man hele tiden er nødt til at flytte grænserne for hvordan bryllupsbilleder skal laves. Man kan ikke hvile på laurbærene. Den digitale tidsalder er kommet for at blive, og med photoshop og andre spændende digitale muligheder er døren åbnet for et helt nyt og kreativt univers. Derfor bør den dygtige og VIRKELIGT anerledes bryllupsfotograf hele tiden forsøge, at flytte grænserne for hvilke bryllupsbilleder, han/hun laver og hele tiden, sætte nye standarder for kvaliteten med fokus på efterbehandlingen.

fotokunstneriske look

Det er ærgerligt at ende op med en bryllupsfotograf ved dit bryllup, der ikke magter efterbehandlingen. Bryllupsfotos skal lugte af eventyr, og det skal billederne simpelthen også vise når de ligger der foran brudeparret.

I Danmark er nogle nye og dygtige fotografer dukket op, med stærk inspiration fra den fotojournalistiske verden og med rødder I det fotokunstneriske look, ligger der super gode muligheder for flotte og mangfoldige bryllupsfotografier.

Den dygtige, omstillingsparate og kreative bryllupsfotograf, der hele tiden tør prøve nye grænser af, er den fotograf der vil overleve I det lange løb.

Den nye type bryllupsfotograf

Stil derfor gerne STORE krav til din bryllupsfotograf. Akkurat som du stiller krav når du skal købe bil eller hus. Kan fotografen ikke levere varen, skal denne overveje om det var på tide med et karriere skift.

Bryllupsfotos bliver mere personlige og mere ærlige og “lige på”, derfor skal reportagebryllupsfotografen hele tiden have “et vågen øje med sig”. Der er ikke tid til at stå stille og vente på der opstår et billede.

Nej den nye type fotograf opsøger hele tiden billedet og stiller sig ikke tilfreds med “blot” at fange situationen, men er først tilfreds når HELE historien er fanget, og brudeparret er glade og tilfredse.

Gode bryllupsbilleder kræver gode fotografer.