Mange brudepar overser et vigtigt punkt på huskelisten nemlig bryllupspynten. Med få velovervejede elementer kan du fuldende helhedsindtrykket og sætte rammerne for et fantastisk bryllup.

Datoen er sat, lokationen er booket, og alt peger på, at dit bryllup bliver årets fest. Et bryllup er altid en helt speciel dag, der vil blive husket i lang tid.

Uanset om du har fået drømmelokationen eller du måtte nøjes med et kompromis, vil en velovervejet pynt være med til at danne den helt rette stemning til dit bryllup. Med disse fire tips til bryllupspynten er du allerede godt på vej.

Personligt og budgetvenligt pynt

Et bryllup er ikke kun en helt speciel dag. Det er også en helt vildt dyr dag! Det resulterer ofte i at pynten bliver nedprioriteret. Men faktisk kommer du langt for lidt. En simpel ting du kan gøre, som både er billig og fin er at gemme tomme marmeladeglas og lignende i forskellige størrelser. De gør det godt både som fyrfadstager og små vaser. Hvis du stiller dem tilfældigt sammen i forskellige størrelser, får du en personlig, simpel og fin borddekoration.

Der skal samles mange glas for at have nok til et gennemgående tema. Så det er bare i gang med at samle ind.

Få naturen ind i din bordpynt

Bordpynten behøver ikke koste alverden for at være perfekt til dit bryllup. Den nordiske stil vinder frem overalt, og det gør den i dén grad også, når det kommer til bryllupspynt. Den er ikke nok med billig, men også utrolig fin. Den kan dog være tidskrævende, men vil i dén grad sætte rammerne for et smukt bryllup.

Du kommer langt ved at holde det simpelt og råt ved at lade elementer som træ gå igen og blande det med øvrige materialer som porcelæn og glas. Kodeordet er et tilfældigt men ordnet look. Pas på med at bruge for mange elementer i opdækningen men fokusér på nogle bestemte.

Hvis du for eksempel vælger træ, kan du få skåret træstykker i skiver i forskellige diametre. Disse kan bruges som base til dekorationer eller som bordkort eller lignende. Lad stilen gå igen ved at pynte med krøllede troldegrene eller andre grene fra naturen, server maden på træskærebrætter, og hvad der ellers kunne passe ind.

Tjenester som Pinterest er blandt andet rigtig gode, hvis du skal have inspiration til bryllupspynt. Her er også mange DIY (Do It Yourself) opskrifter på, hvordan du billigt selv kan lave smuk pynt og dekorationer til dit bryllup.

”Less is more”

Det kan ikke gentages nok. Du mener det sikkert godt, men ved have pynt, der peger i øst og vest, spænder du ben for dit eget bryllup. Det bedste råd, vi kan give dig, er: Keep it simple! Vælg nogle elementer ud, du ønsker at pynte op med og fokuser på disse.

En god idé er at vælge ud hvilke elementer eller farver, der skal være grundlag for temaet. En rød tråd i pynten er hemmeligheden bag et smukt bryllup. Går du for eksempel op i et naturtema kan du fremhæve disse elementer ved at bruge hvid dug og servietter i enten en neutral eller anden gennemgående farve.

Understreg stilen med blomster

Du kan ikke holde et bryllup uden blomster! Vælg nogle blomster, som passer til resten af temaet til jeres bryllup. Med en lang to do liste, anbefaler vi i høj grad at bestille blomsterne online. Hos Queen kan du købe de fineste kalanchoe blomster og buketter online i alle mulige farver med en blomstringsgaranti på 3 uger.

Du vælger selv, om du vil stille buketterne på bordene, som de er, bruge enkelte blomster rundt i de små marmeladeglas eller måske en kombination. Det kan også være, at du er den kreative type, der hopper ud i at lave en blomsterport til brylluppet?

Med så lang en blomstringsgaranti har du tid til at prøve lidt af hvert af. Samtidig slipper du for unødvendig blomster-stress de sidste par dage op til brylluppet. Blomsterdelen behøver ikke være et last-minute punkt på listen for at undgå, at de visner. Samtidig har du fornøjelsen af at blive mindet om den store dag med smukke blomster i lang tid efter brylluppet.

Læs også:

indhold