Guide til vælg band:

Listen viser bands og artister der er ledige på den valgte dato. Du kan læse, se og høre mere til hver enkelt band eller artist ved at trykke på det respektive navn.

Her kan du også danne dig et overblik over artisten eller bandets repertoire og priser, samt hvilke forskellige opstillinger der udbydes.

Guide til vælg opstilling:

Afkryds hvilken opstilling der passer bedst til dig. Er du i tvivl, så kan du læse mere om hver enkelt opstilling her under.

Duo-opstilling er populærest til fester hvor der ønskes live musik til festen, men hvor der ikke er plads eller lyst til et helt band med trommesæt, store forstærkere osv., men hvor man gerne vil have det mere enkelt og delikat. Duoer er også velegnet til receptioner, hvor der også skal snakkes mens musikken spiller.

Trio-opstilling indeholder en musiker mere der gør at opstillingen bliver mere bandorienteret. Lydbilledet bliver mere varieret, og det er i højere grad dansevenligt end duo-opstillingen. Trio-opstilingen er meget populær til selskaber med mellem 40 – 60 gæster.

Kvartet-opstilling indeholder udover artisten, et decideret backingband, bestående af 3 musikere, hvilket tilsammen udgør et helt orkester. Lydbilledet er stort og flot, og bandet inkluderer altid trommesæt, hvilket giver et mere taktfast flow. Kvartet-opstillingen er meget populær til selskaber med over 50 personer, hvor der skal danses igennem!

Kvintet-opstilling indeholder som navnet antyder, 5 personer. Den ekstra forskel på kvartet og kvintet, kan i nogle sammenhænge være svær at definere, men til specifikke arrangementer, ønskes der måske en ekstra sanger, en saxofonist, en pianist, eller noget helt fjerde, og det giver lige det ekstra pust, der gør oplevelsen sublim. Kvintet-opstillinger, og i øvrigt der over, er populære til større selskaber, hvor der er plads og økonomi til lidt mere.

Vær opmærksom på at bandenes respektive lydbilleder kan variere i forhold til lydfilen, alt efter hvilken opstilling du vælger.

Guide til vælg repertoire:

Som noget unikt kan du selv vælge hvilke numre du ønsker artisten eller bandet skal spille til netop dit arrangement.

Træk de numre fra listen i venstre kolonne som du ønsker ind i 2. kolonne. Du kan altid annullere et nummer, og vælge et andet.

Vær opmærksom på at artister og bands er professionelle, og har erfaring med at sammensætte det perfekte repertoire. Vi anbefaler derfor du højest vælger 10 numre selv og lader resten af repertoiret være fuld af overraskelser. Du kan maksimalt vælge 20 numre.

Der kan i enkelte tilfælde være valgt et nummer der simpelthen ikke passer til den opstilling der har valgt. Du vil i så fald blive kontaktet at artisten, der vil komme med et alternativ.

indhold