Den vigtigste kage i dit liv – er din bryllupskage

Den vigtigste kage i dit liv – er din bryllupskage! Marcipan uddanner bagere og konditorer i hele landet specielt til at lave bryllupskager efter ønske fra brudeparret. Til det perfekte bryllup hører der naturligvis en smuk og præsentabel bryllupskage.

En skøn opskrift på en dejlig velkomstdrink

For bryllupskagen er en vigtig begivenhed

For bryllupskagen er en vigtig begivenhed, der samler brudeparret og gæsterne på en uforglemmelig og intim måde. Det gør din bryllupskage til den vigtigste kage i dit liv. Så den skal smage himmelsk, være smuk og vække opmærksomhed. Marcipans chefkonditor har designet en serie bryllupskager som specialuddannede bagere og konditorer kan rådgive om og lave til jeres store dag.

Konditori Arlington

Hos Konditori fremstilles kager og desserter udelukkende af de bedste råvarer – med respekt for faget og for kunden. Her anvendes ingen smagserstatninger eller færdigpulvere – kun den ægte vare, og alle produkter kan leveres med indholdsfortegnelse. Konditori tilbyder Dem individuelle festkager, der passer til netop Dem og Deres fest – uanset om det er en børnefødselsdag eller et bryllup.

Personlige og unikke kager

Personlige og unikke kager, til enhver anledning og til alle slags mennesker. Vi er specialister i velsmagende kager, også til fødevareallergikere mm. Prøvesmagning er en selvfølge! Brudepar modelleres specielt til det enkelte par. Tiden stod stille, når vi sad omkring spisebordet i mine bedsteforældres køkken. Her blandede duften af spisekammer og simremad sig med en udstrakt fornemmelse af tid.

Lej en pølsevogn til jeres bryllup

Lej en pølsevogn til jeres bryllup! Vi kommer og stiller vognen op. Vi serverer med et smil og du skal ikke tænke på rengøring bagefter. Du koncentrerer dig om dine gæster og dit bryllup. Skal brylluppet have en afslutning udover det sædvanlige, så har vi løsningen. En pølsevogn er noget som alle vil huske og der vil blive snakket om det i lang tid bagefter.Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Læs flotte referencer fra bryllupper

Skulle jeres gæster af en eller anden årsag ikke drikke alkohol

Skulle jeres gæster af en eller anden årsag ikke drikke alkohol, er her et super sundt og eksklusivt alternativ.Blåbær 100 % består kun af blåbær og der forekommer ingen tilsætningsstoffer. Drikken kommer virkelig til sin ret, når den drikkes som rødvin, af et vinglas til en lækker middag eller i andre sammenhænge hvor du ellers ville drikke vin.For yderlige information, kig forbi vores hjemmeside.

Bryllupskage-dekoration

Bryllupskagen designes. Vi fremstiller håndlavet pynt i farver, der passer til temaet. Vi lægger stor vægt på kvalitet med en let og unik smagssammensætning. Udover bryllupskager tilbyder vi kurser i Bryllupskage-dekoration og sælger kagestativer, værktøjer og materialer til kagedekoration.

Vi har vine

Vi har vine fra Fasoli Gino, Veneto, Nord-italien, som er Italiens ældste økologiske vinhus og Organic Vignerons Australia, Australien – alle økologiske vine med saft og kraft og forrygende velsmagende – og så helt uden pesticid-rester. Det er vin med omtanke!Du får selvfølgelig mulighed for at smage på vinen inden bestillingen og vi leverer til døren (Sjælland).Vi reklamere ikke med lave priser og slagtilbud, men du får hvad du betaler for.

indhold