Få lavet et realistisk budget for brylluppet

Den vigtigste del af bryllupsplanlægningen er at beslutte, og sætte et budget. Det budget er vigtigt, fordi det er tæt på umuligt at vide, hvad man kan tillade sig i forhold til hver enkelt del af brylluppet, hvis der er beregnet en samlet udgift, der er behageligt for par

Sandsynligvis vil du finde ud af at sætte et budget for bryllupsfejringen er en del af planlægningen er det sværeste. Dette er fordi, selvfølgelig, du ønsker at have det bedste og mest mindeværdigt bryllup på enhver mulig måde.

bryllupsfotograf østjylland bryllupsfoto Aarhus

forældre til bruden

De dage, hvor forældre til bruden, der er betalt for den fest er for det meste gået. Forældrene stadig vil måske hjælpe med nogle som en gave til parret, men det er ganske sjældent, at forældrene står for de samlede udgifter til bryllup. For det meste så nok dette, at deres forældre ikke har råd, og du skal blive enige om at det at have et bryllup af 50-100 gæster er relativt dyre. Uanset vil det sandsynligvis et par, der vil blive gift en dag, foretrækker at betale for brylluppet i sig selv, fordi det er i højere grad sikrer, at fest og bryllup dagen kan blive planlagt præcis den måde de ønsker det, uden at innblandelser fra familien omkring.

I disse dage, så betaler 4 af de 5 par til brylluppet i sig selv, og det er en stor hjælp at vide, hvordan budgettet skal fordeles. Når du laver et budget, så start med det beløb, du tror, du har råd til at bruge på hele brylluppet – herunder alt.

Et bryllup i Storbritannien

Et bryllup i Storbritannien i dag koster gennemsnitligt omkring 80.000€. Dette er ikke bare tal, men det giver en lille idé om, hvad der til at starte med, hvis du ønsker at have en ‘normal’ bryllup i dag. Efter at have fastlagt deres egen samlede, så begynd at del denne procentdel i de forskellige dele til bryllup. Hvor meget du skal bruge på at, for eksempel, bryllupsklærne, ringe, middag, udsmykning af bryllupslokalet, bryllupsbilen osv. Hvis du ikke tror, du er klog nok til at bestemme den procentdel for de forskellige kategorier, så det er altid tilladt at spørge andre om hjælp, eller rådføre sig med en ældre søster eller en ven, der allerede er gift.

bryllupskalkulatorer

Der er også nogle bryllupskalkulatorer rundt på internettet, som du kan bruge, hvilket ofte kan være en god hjælp til at finde ud af, hvor meget du kan bruge på hver del. Og hvis du ønsker at have rigtig mange bryllupskalkulatorer at vælge imellem, så søg for udenlandske bryllupsider. Her kan du gratis registrere dig som bruger og få adgang til masser af nyttige værktøjer som dette. Med disse bryllupskalkulatorene du nemt kan sætte ind i den samlede sum, du har beregnet for hele brylluppet, og derefter lommeregneren vil beregne, hvor mange penge du skal afsted til de forskellige dele af deres bryllup.

Når du har fundet ud af budgettet

Når du har fundet ud af budgettet, der kan anvendes på hver enkelt del, så du tager disse forskellige stykker, og dele op i de mindste detaljer. De oplysninger, der skal bestå af alle de områder, der er vigtige for dig at have med dig på din bryllupsdag, og du skal sørge for, at alle dele er den sum, som ser det fornuftigt ud i, hvad du tror de forskellige oplysninger vil koste. Det er nødvendigt for dig at være i stand til at se, om drømmebryllupet din vil være i stand til at blive en realitet i forhold til, hvor meget du nødt til at bruge.

Her er et par ideer til hvordan man kan justere udgifter, hvis du tror, du kommer til kort i forhold til budgettet.

Reducere antallet af gæster

Er det virkelig så vigtigt, at din onkel Rolf, der bor i Schweiz, og som du aldrig har mødt, der viser op til middag?
Kan det gøres med middag? Vil koltbord være billigere?
Du skal nødvendigvis tilbyder værelser med gratis alkohol under hele bryllupsfeiringen?
Hvad med at leje en dejlig ny Mercedes eller Audi, eller er det nødvendigt med den hvide Limousine?

Det er kun ved at oprette budgettet på at skrive, at du ved, hvad du kan råd til, hvad du ikke vil være i stand til at råd til. Det er ikke en god ting at prøve at huske alt, uden at skrive det ned. Så vil du sandsynligvis finde, at det var utroligt meget dyrere, end hvad du havde tænkt dig. Og, efter at alle, så vil du have masser af udgifter til at tænke over, efter brylluppet, når du vil begynde dit nye liv som mand og kone.

Der er meget lidt mening i at starte og skabe økonomiske problemer for sig selv ved at bruge mere end man kan tillade sig på den lykkeligste dag i dit liv, nemlig din bryllup.

Læs også:

indhold