Hvor I vælger at fejre jeres bryllup, siger utroligt meget om jeres personligheder og forhold. Nogle vælger at fejre kærlighedens store festdag i overdådige og majestætiske omgivelser, mens andre foretrækker noget mere beskedent. Her er 3 oplagte steder at holde jeres bryllupsfest.

På et slot eller et gods

Et slot eller gods er for jer, der ønsker så eventyrligt og storslået et bryllup som muligt. Der er noget klassisk og tidløst over at fejre kærligheden i pompøse, royale omgivelser. Det giver stærke associationer til berømte kærlighedshistorier- og eventyr, hvor prinser og prinsesser deler deres kærlighed til hinanden. 

Og det er lige hvad man føler sig som, når man fejrer sin bryllupsfest på et slot eller gods – en prins og en prinsesse. Denne type bryllupsfest egner sig derfor bedst til jer, der ikke skyr opmærksomhed og virkelig ønsker at gå all og forkæle hinanden til det yderste. I de royale omgivelser er I garanteret at skabe en uforglemmelig dag for både jer selv og jeres gæster.

Læs mere om bryllupsplanlægning her

Lej en kro

Ønsker man noget lidt mindre pompøst end et slot eller et gods, men stadig noget varmt og nostalgisk, der giver associationer til andre tider, så er det oplagt at leje en kro. Kroer er nemlig i deres ofte rustikke omgivelser utroligt stemningsfulde, hyggelige og romantiske. Ligesom med slotte og godser er kroer ofte omgivet af naturskønne omgivelser, så det er oplagt at trække udenfor, når det bliver for varmt inden døre. 

Mange kroer har også tilhørende udendørsarealer, der gør det muligt at holde jeres arrangement både inden- og udenfor. Derudover er mange kroer naturligvis også restauranter, hvorfor man får både festlokaler og festmiddag med i pakken, når man lejer dem.

Lej en restaurant og/eller bar

Ønsker man noget lidt mere moderne, kan man med fordel leje en restaurant, en bar, eller et sted, der fungerer som begge dele. Man kan også starte ud på en restaurant og derefter migrere til en nærliggende bar. 

At leje en rigtig bar har noget meget ungt over sig og lægger op til en vild fest med masser af dans og fuldskab. Det er måske ikke lige så romantisk som at holde sin bryllupsfest på et slot, et gods eller en kro, men her er det også vigtigt at huske på, at de helt romantiske og eventyrlige bryllupper ikke er for alle. Nogle synes, de bliver for opstillede og prætentiøse, og det er helt okay at have det sådan.

Kærlighed er nemlig ikke bare én ting. Den tager mange former og opstår helt tilfældigt. Nogle møder hinanden på deres uddannelse eller job, andre møder hinanden over datingsider som Scor.dk. Nogle foretrækker at gå ud at spise sammen fredag aften, andre foretrækker at blive hjemme og give hinanden en massage. Nogle foretrækker et overdådigt bryllup, andre et beskedent; nogle et gammeldags, andre et moderne.

Flere artikler fra bryllupsmagi:

indhold