Prøv at undgå den fælde som de fleste der planlægger et bryllup falder i

Du kan bruge bordkort eller bruge en anden form for bordplan – Prøv at undgå den fælde som de fleste der planlægger et bryllup falder i, når de er omgivet af sælgere der tror de ved bedst. Nogle vil endda insistere på at du helt sikkert skal købe bordkort til din bryllupsfest. Husk på at deres mål er at sælge noget og ikke hjælpe dig med hvad der er bedst for dig. Det er dig der bestemmer alt vedrørende planlægningen af alle detaljer og indkøb til dit bryllup.

Hvis du har inviteret en stor flok meget forskellige mennesker til din bryllupsfest

Hvis du har inviteret en stor flok meget forskellige mennesker til din bryllupsfest og du mener at bordkort vil holde forvirring og akavede situationer nede på et minimum, så kan du gøre det relativt billigt. Gå ind i en hobbyforretning og find den type kort du gerne vil have eller hvad der nu passer til dit budget. Før du gør det, så se efter gode tilbud og bed nogen du kender om at kigge i aviserne efter udsalgsannoncer.

Se forskellige bordkort her.

Færdiglavede kort kan godt være dyre. Du kan også vælge at bruge almindeligt papir eller pap. Det er helt op til dig!

Når du har fundet den type kort eller det papir du vil bruge, så klip dem i passende firkanter. Det er ikke nødvendigt at lave dem så store at de kan foldes så de selv kan stå. Du behøver heller ikke købe kortholdere! Klip papiret ud så du kan skrive navnene på dem og sæt dem så fast i tænderne på gaflerne ved folks pladser ved bordet. Så har du både et bordkort og en kortholder lige ved hånden!

Skal i bruge en dygtig fotograf i København?

Hvis du godt kan lide et mere formelt udseende til dine bordkort

Hvis du godt kan lide et mere formelt udseende til dine bordkort, så kan du købe et kalligrafisæt og øve dig med det, og så selv skrive bordkortene med en flot håndskrift. Hvis du ikke bryder dig om din egen håndskrift og det ikke hjælper med et kalligrafisæt, så spørg en du kender der har en flot håndskrift om vedkommende vil hjælpe dig med at skrive navnene.

Har du overvejet at få lavet en boudoir fotografering ?

Du behøver altså ikke bordkort til din bryllupsfest

Du behøver altså ikke bordkort til din bryllupsfest. Nogle gange bruger brudeparret blot at lade gæsterne vælge deres pladser selv. Andre gange laver man en bordplan og hænger den op et sted hvor alle gæsterne kan se den. Bordene vil så hver have et nummer, et bogstav eller et tema så de let kan findes. Hver gæst sætter sig så bare ved det bord hvor deres navn er skrevet på! Så køb ikke bordkort hvis du ikke vil have dem eller hvis de er en unødvendig udgift du ikke ønsker til dit bryllup. De har ingen betydning for om din fest bliver en succes eller fiasko.

Se flotte billeder fra professionel fotograf i Hørsholm her.

indhold