Hestehave Herregård bryllup

Hestehave Herregård bryllup – “Herregårdsferie”
Næppe noget andet sted i landet kan man inden for en afstand på en halv times kørsel opleve så mange spændende seværdigheder, enestående natur og børnevenlige badestrande som på Skive-egnen.

Derfor er “herregårdsferie” på det mondæne landsted “Hestehave” også ensbetydende med adspredelse fra den hektiske hverdag. Man mærker straks historiens vingesus, første gang man træder ind i de smukke rum.

“Hesthave” er en af egnens største herresæder og daterer sig helt tilbage til 1750, hvor stedet fra dengang til nu har gennemgået en modernisering og i dag fremstår som et topmoderne luksus-feriedomicil. (Hestehave Herregård bryllup). Hold din fest i det pragtfulde sel-skabslokale ”Riddersalen”, eller i vores smukke Rokokofestsal i feriecentret. 

Hestehave Herregårds historie går helt tilbage til 1750. Herregården er gennem moderniseret og fremstår i topmoderne luksus, hvor der er taget hensyn til herregårdens oprindelig arkitektur.

Hestehave herregård har 41.000 m2 parkanlæg i smukke naturskønne omgivelser. Du kan nyde dagen i lysthuset med udsigt over søen eller tilberede aftensmaden på grillen. Til dette prægtige sted hører en smuk park med to små søer, der er med til at fuldende drømmen om den perfekte herregårdsferie, et romantisk bryllup, et anderledes kursusophold, eller blot en fest i eventyrlige omgivelser. I forbindelse med huset ligger en 210 m2 stor uopvarmet hal med betongulv, der kan anvendes til mange former for sport, f.eks. tennis, badminton mm (lørdag dog kun efter aftale med husejer). I samarbejde med husejer er der mulighed for at bestille catering/kok og hvis I ønsker en fest med op til 100 gæster, er der også mulighed for at leje ”riddersalen” direkte ved ejer.

Læs mere om Hestehave Herregård bryllup her:

http://www.forevigt.dk/hestehave-herregaard-bryllup

indhold