Takkekort – send takkekort til dine bryllupsgæster

Takkekort – send takkekort til dine bryllupsgæster! Efter brylluppet sender man normalt takkekort ud til gæsterne. Et takkekort kan være et simpelt postkort-type takkekort eller det kan være et mere speciallavet takkekort med eks. foto på.

Takkekort- sådan gør du

Hvad er et takkekort?

Et takkekort er blot en pæn måde at få sagt tak til bryllupsgæsterne på. Nogle laver et brev og skriver lidt om brylluppet mens andre får eks. deres bryllupsfotograf til at lave takkekort med et foto af brudeparret på.

Takkekort – sådan laver du selv takkekort

Mange vælger at lave sine takkekort selv fordi det i dag er så let at gøre på computeren. Det er let at udprinte nogle takkekort med foto på den ene side og tekst på den anden side. Bag på jeres takkekort kan I eks. skrive en kort tak – og meget gerne personligt – så jeres  bryllupsgæster føler, at I værdsatte dem. Ofte kan det også være så hektisk til selve bryllupsfesten, at man ikke få talt med eller takket alle sine bryllupsgæster på selve aftenen.

Husk at der er speciel copyright på jeres bryllupsfotos, hvis de er taget af en professionel bryllupsfotograf – læs mere om rettighederne her på dette link.

I vores bryllupsforum, kan du få inspiration til at lave dit eget takkekort.

Takkekort – køb et professionelle takkekort

Da I sikkert i forvejen har bestilt en bryllupsfotograf, kan I passende bede bryllupsfotografen om at tage et godt foto til jer, til jeres takkekort. Ofte tilbyder bryllupsfotografer at fremkalde “rigtige” udgaver af jeres bryllupsfotos så I ikke blot printer nogle ud i tvivlsom kvalitet.

Alternativt kan I også købe håndlavede takkekort – normalt samme sted, som I har købt jeres bordkort og invitationer.

indhold