Hvordan finder man billige vielsesringe til sit bryllup

Billige vielsesringe – For nyligt skrev vi over 100 sparetips til bryllupsindkøb ud fra Google. Den komplette liste over alt du skal huske, købe, gøre og aftale til dit bryllup. I afsnittet om smykker, har vi en artikel om hvordan man kan spare penge på vielsesringe alene ved at have et gennemtænkt bryllupsbudget men her er nogle af hovedpointerne:

Køb billige ringe

Som med alt andet, er vielsesringe jo også lave i flere prisklasser. Det er meget godt forklaret i artiklen om de tre prisklasser af vielsesringe fra billige til dyre. Man skal dog se sig rigtig godt for, for naturligvis har de fleste online smykkebutikker “rent guld” i posen mens andre, desværre, sælger billige smykker fra Kina, som ikke holder glansen mere end få måneder. Husk at du altid har 14 dages returret ved onlinekøb, også af vielsesringe med mindre du har bestilt dem speciallavet.

Ægteskabstrend Brug ikke penge for lære brudevalsen på en danseskole Bryllup Quotes Holdbare vielsesringe

Genbrug din forlovelsesringe

Da selv billige vielsesringe sagtens kan koste både 3, 4 og 5.000 kr., kan du vælge at bruge dine forlovelsesringe igen. Så har du reelt “gratis” vielsesringe, eller i hvert fald ikke en merudgift på indkøb af ringe til brylluppet fordi du allerede har den fra forlovelsen.

Køb i god tid

Hvornår køber man vilesesringe? Som du sikkert har set i vores huskeliste og bryllupsbudget, anbefaler vi faktisk at du køber dine ringe omkring et halvt år før vielsen. Jeg har personligt købt mine ugen før og så er man for sårbar overfor at guldsmeden ikke vil handle om prisen, da han godt kan regne ud at du er presset og SKAL tage et (måske forhastet) valg.

Handel om prisen

Desværre handler mange ikke om prisen. Måske fordi de synes det er pinligt eller måske fordi de ikke tror på at de får noget ud af det. Det er vores oplevelse fra tusindvis af andre brudepar, at man næsten altid kan enten få en kontantrabat eller eks. i det mindste en gratis ringæske med i prisen. Husk på, vielsesringe er et produkt, hvor mange følelsesmæssige faktorer sætter prisen – derfor er der netop også her en god del at handle om.

indhold