For nogle, det er det sted, hvor vielsen finder sted allerede etableret i lang tid, før bryllupsplanleggingen begynder – og til andre, det er helt afgørende i forhold til spiritualitet og religion. Men der er flere forskellige typer af ægteskaber, og den mest almindelige i Norge et “kristent bryllup”. Flere og flere mennesker vælger også borgerlige bryllup, og den næste af disse har vi Ambassade-bryllup, Human-etisk bryllup og utenlandsbryllup.

Ceremonien ring bytteHva slags ceremoni, du skal have, kan det være en god idé at tale om tidligt, så man ikke kommer til den fase, hvor bruden er ved at bestille kirken, for at få en kæreste, der ligner et spørgsmålstegn, fordi han hele tiden har set for sig selv en borgerlig adgang ægteskab.

Dette kan måske høre at sjeldenhetene, at du ikke vide, hvad deres kære tænke på noget som at. Men vi her i Norge er ikke så knyttet til “vores egen” religion, det er, hvad mange i flere andre lande, og derfor kan det godt være, at dette er et emne, man kan rent faktisk er uenige om.

Hvis man ikke er bekymret om religion, er det ikke naturligt at tale om, hvilken slags bryllup du vil have – men bare for at være sikker, skal du indstille hver anden kontrollspørsmålet alligevel.

Vær enige i, hvor ceremonien finder sted, før du fortsætter med planlægningen!