De fem bedste tips til din bryllupskørsel

Dette indhold er sponsoreret

Det er vigtigt for de fleste brudepar, at der er styr på kørslen til receptionen, efter vielsen er slut. Dette kan dog være en svær proces, da der er mange ting, som du og din partner skal huske, og derfor får du i denne artikel de bedste tips til, hvordan i gør jeres bryllupskørsel så perfekt som muligt. For eksempel kan du og din partner finde en bil til kørslen på Tjekbil.dk, hvor i også kan læse mere omkring leasing og anden form for leje af bil til den store dag. 

Husk at forberede jer på vejret

En af de vigtigste ting, som du og din partner skal forberede jer på, når det kommer til jeres bryllupskørsel er vejret. Vejret i Danmark kan være ustyrligt og upålideligt, og derfor er det vigtigt, at i er helt sikre på vejret, inden i beslutter jer for, hvilken type af bil og model, som i gerne vil køre i til jeres bryllup. Dette kan dog være svært, og derfor er det altid en god ide, at du og din partner har en plan b, hvis i ikke har mulighed for at køre i den åbne hestevogn eller i den cabriolet, som i havde planlagt. Dette kan blot være en ven eller en bekendts bil, som i kan køre i til receptionen, så i er sikre på at nå frem sikkert og tørt. 

Fotograf i KBH til bryllup

Husk lidt champagne til turen

Det kan være meget romantisk og hyggeligt, hvis du og din partner tager en anelse champagne med, når i skal køre til jeres reception. Dette er en drink, som i kan nyde blot dig og din partner, og det kan hurtigt blive den eneste pause, som i vil få sammen, inden i skal til fest med alle jeres gæster. Dette tip er dog kun en mulighed, hvis du og din partner blive kørt af en chauffør i bilen til jeres reception. På denne måde kan i sammen nyde turen til jeres reception i fred og mag, mens i nyder et koldt glas champagne på jeres store dag. 

Husk at sætte ekstra tid af til transporten

Når du og din partner skal transporteres til receptionen på jeres bryllupsdag, så er det vigtigt, at i sætter mere tid af til transporten, end det egentligt tager at køre derhen. Dette er uanset, om du og din partner har valgt en hurtigt sportsvognm, eller om i har valgt en hestevogn. Det vigtigste er, at der er tid til, hvis trafikken er en anelse langsom, og at der er tid til at kunne køre i et normalt og roligt tempo hele vejen. Dette er den mest sikre måde for jeres planlægning, når det kommer til jeres bryllupskørsel. Når du og din partner skal sætte mere tid af, så behøver det ikke være mere end 10 til 15 minutter. På denne måde kan i også tage den med ro, når i skal ind i bilen, og i kan tage jer god tid til at finde et sted at parkere, når i når frem. 

Fotograf Roskilde til bryllupper

Husk at have en pålidelig chauffør

Har du og din partner valgt, at i sammen gerne vil køres til jeres reception fra kirken eller rådhuset, så er det vigtigt, at i sammen vælger en chauffør, som i kan stole på. Dette kan være en ven eller en bekendt, som ikke er inviteret med til brylluppet, men som i begge stoler på til at kunne køre ordentligt og til tiden, når den store dag kommer. Lejer i en sportsvogn eller en veteranbil, så er det ofte, at ejeren af bilen gerne vil køre jer til receptionen selv. her er det dog en god ide, at du og din partner møder ejeren af bilen inden brylluppet, så i begge kan være sikre på, at føreren er pålidelig og god til at køre i den bil, som i har valgt at leje. Dette råd gælder også, hvis i gerne vil køre i hestevogn, da det her er vigtigt, at i vælger en person, som har kontrol over hestene, så du og din partner kan komme sikkert frem til jeres reception.

Professionelle fotografer i Sønderjylland

Husk at vaske bilen inden turen

Når du og din partner skal køres til jeres bryllup, så er det vigtigt, at i husker at vaske bilen, inden i beslutter jer for at bruge den på den store dag. Dette er dog som oftest kun vigtigt at huske, hvis du og din partner bruger jeres egen bil til formålet. Lejer i en bil eller en hestevogn, så vil denne som regel være blevet vasket af føreren. Når bilen er ren, så vil i også kunne få nogle langt bedre billeder, og der er ikke risiko for, at i får snavs eller andet skidt på tøjet, når i skal ind og ud af bilen fra kirken eller rådhuset og til receptionen.

Læs også:

indhold