Dine bryllupsdags-billeder

Dine bryllupsdags-billeder kan være meget dyre hvis du køber dem som enkeltkopier fra din bryllupsfotograf. Du kan gøre det selv meget billigt men det kræver at du kender copyright-reglerne, så du har lov af fotografen!

På dagen du blev gift

På dagen du blev gift, havde du højst sandsynligt nogen til at tage billeder for dig så du kunne mindes hvert øjeblik igen og igen. Nu hvor din bryllupsdag er kommet og gået tænke du måske over at få lavet ekstra kopier af de billeder til dig selv, gæsterne og andre der har udtrykt ønske om deres egen samling.

Afhængigt af hvem du havde til at fotograferer er det måske ikke et stort problem for dig at få ekstra kopier. Sørg for at du tager din tid og udforsker alle dine muligheder før du bestiller ekstra for at få mest for dine penge.

Vær fornuftig når du bestiller ekstra billeder hos fotografen

Du har måske ikke noget at være bekymret for når du bestiller ekstra kopier af billeder hvis du havde en ven eller et familiemedlem til at tage billederne på din bryllupsdag. Alt hvad du har brug for er negativerne eller en kopi af de digitale billeder så du kan lave så mange kopier selv som du vil! Men det er alligevel muligt for dig at bruge flere penge end du behøver selv hvis du kunne få en du kender til at tage billederne for dig.

Husk på, at hver eneste kopi du bestiller eller printer koster dig penge

Husk på, at hver eneste kopi du bestiller eller printer koster dig penge! Blæk og papir kan være dyrt når du gør det selv og du vil helt sikker skulle betale for hvert billede du bestiller hos en billedfremkalder. Den bedste måde at sikre at du ikke bruger en krone mere end du skal er ved at have det nøjagtige antal kopier du skal have lavet.

Bestil ikke ekstra billeder lige efter du har fået dine egne kopier. Vent indtil alle andre der er interesserede i kopier lader dig det vide og få så en bekræftelse fra dem om hvilke billeder de vil have kopier af og hvor mange.

Send email ud til dine gæster og spørg om der er nogen der vil have kopier af billederne

Send email ud til dine gæster og spørg om der er nogen der vil have kopier af billederne. Hvis du har en social netværksside eller en anden måde at offentliggøre dine billeder kan dine gæster gå dem  igennem og vælge nøjagtig dem de vil have! Det sparer alle en masse tid og penge at have det nøjagtige antal til ekstra kopier.

Kender i den smukke jyske by Vejle ?

Hvis du var i stand til at ansætte en professionel fotograf

Hvis du var i stand til at ansætte en professionel fotograf, er den bedste måde at få de billigste kopier af dine bryllupsbilleder, at sikre dig at du får rettighederne til billederne når du får dine originale kopier. Sørg for at du får dette på skrift før vedkommende tager dine bryllupsbilleder ellers kan dine ekstra kopier koste dig en bondegård hvis du bliver nødt til at bestille dem hos fotografen.

Læs også:

Selvom du skal betale for de billeder

Selvom du skal betale for de billeder som du har tænkt dig at give til dit bryllupsselskab og andre særlige gæster der har hjulpet med dit bryllup, kan du bede andre om at hjælpe med at betale når du bestiller ekstra kopier af billederne. Hvis du går til en discount foto butik eller printer dine egne kopier burde det ikke bliver for dyrt for nogen!

Mangler i inspiration til jeres menu til brylluppet ?

indhold