Diana Lovring, bryllupsinvitationer og –kort

Din bryllupsfest er en af de vigtigste I dit liv, og bryllupsinvitationen er det første dine gæster ser af jeres bryllup. Invitationen skal afspejle hele dagen og den sætter stemningen for jeres specielle fest.

invitationer til bryllup

Sammen med brudeparret skaber jeg det grafiske univers for den store dag

Sammen med brudeparret skaber jeg det grafiske univers for den store dag (save the date kort, invitation, bordkort, bryllupsprogram, takkekort og andet der vil passe til dagen).
Når jeg får en opgave, har jeg et stilskema, som jeg går igennem med parret. Skemaet hjælper sådan, at brudeparret og jeg får ord på tanker og type af bryllup, som parret ønsker. Ordene får jeg omdannet til det grafiske, og på den måde skabes den unikke røde tråd på bryllupsdagen, som er med til at gøre det til en skøn fest for både parret og gæsterne.

Jeg har også skabt færdige designs

Jeg har også skabt færdige designs, med poetiske botaniske illustrationer. Løbende designer jeg nye kortsæt for at følge med tidens trend. Inspirationen henter jeg som oftest fra udlandet via Instagram, og selvfølgelig bliver jeg inspireret af mine omgivelser og helt sikkert naturen.

bryllupsinvitation

For mig handler det om, at finde passende papir, finde fonten der viser de rigtige følelser

For mig handler det om, at finde passende papir, finde fonten der viser de rigtige følelser, og jeg anvender forskellige virkemidler som voksstempler, kalkerpapir og snore / ståltråd. Følelsen man får i hænderne, når man modtager en invitation er utrolig vigtig, og den er, sammen med udseendet, med til at skabe en stemning.

Kærligheden for papir, fonte og farver har jeg helt tilbage fra barnsben

Kærligheden for papir, fonte og farver har jeg helt tilbage fra barnsben, men den faglige viden har jeg hentet fra mine uddannelser. Jeg er uddannet skiltemaler i 1999, og så har jeg en bachelorgrad i grafisk formidling og en BA(Hons) i fotografi fra England.

bryllup invitation

For ca. 5 år siden blev jeg selv gift

For ca. 5 år siden blev jeg selv gift, og da min mand og jeg er ret forskellige i vores stil, skulle der tænkes lidt ud af boksen, for at skabe vores fælles udtryk. Det blev en blanding af min mands yndlingsfarve, min kærlighed for blomster og vores fælles passion for naturen og den gamle bygningsstil, der endte med at være den røde tråd på vores specielle dag. Invitationen

etc. var et foto af vilde blomster, der havde fået et blåt filter på. Bordpynten var også vilde blomster og lys i syltetøjsglas med jutabånd omkring. Min brudebuket havde min mand selv plukket blomsterne til og bundet i samarbejde med min mor. Stedet vi holdte brylluppet var på den ældste pramdragerkro ved Gudenåen. På den måde skabte vi vores specielle dag.

I er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak omkring jeres bryllup.

Se mere om bryllupsinvitationer på Diana Lovrings hjemmeside

indhold