Lær nyttige måder at holde jeres forhold stærkt.

Skab et varigt forhold mens I planlægger jeres bryllup. Du og din forlovede er forelskede og vil giftes. Det er en vidunderlig tid for jer begge men det er også en afgørende tid for jeres forhold. Der er mange ting der kan ske mellem en mand og en kvinde som ønsker at planlægge deres eget bryllup. De kan dybest set bruge den tid de sammensætter brylluppet til at vokse tættere på hinanden eller de kan tillade planlægningsprocessen at skabe problemer. I kan vælge hvilken vej I ønsker jeres forhold tager når I planlægger jeres bryllup.

Læs mere om overtro og bryllup her.

Forståelse er nøglen hvis I ønsker et stærkt forhold

Når et par begynder at planlægge deres liv sammen, går meget af fokus på at planlægge den egentlige ceremoni som vil forene dem mere end i de værktøjer de skal bruge for at holde dem forenede for et helt liv. Der er to simple ting der holder et par der kender hemmeligheden ved et godt forhold stærke, men de kræver dog noget arbejde at lære at bruge. Disse er god kommunikation og forståelse.

Den første vej til at begynde med at arbejde på god kommunikation

Den første vej til at begynde med at arbejde på god kommunikation og forståelse er ekstremt hjælpsom når enhver brud og brudgom planlægger deres bryllup. Det er altid en god ide at være så tydelig som du kan når du forsøger at kommunikere hvad du vil. Dans ikke om grøden eller forsøg ikke at hentyde hvad du vil. Hvis du ikke bryder dig om noget behøver du ikke at være ubehøvlet eller forklejne hvad det end måtte være. Du kan blot sige hvad du vil og se hvad din partner siger til det. Hvis du har svært ved at sige hvad du tænker kan du altid prøve at skrive det ned først.

Her er 10 gode gaveideer til brudeparret.

Du synes måske, at du og din forlovede har det meget svært med at tale om det du vil

Du synes måske, at du og din forlovede har det meget svært med at tale om det du vil. Mange gange er alt hvad du behøver den rigtige stemning for at være i stand til at kommunikerer. Forsøg altid at tale åbent når der ingen distraktioner er og I begge er afslappede. Hvis det ikke føles som om I har tider som det, så må I tage jer tid til det.

Når I får talt om det du vil eller det du føler, behøver du ikke at retfærdiggøre hvad du siger eller komme med undskyldninger for at gøre det mere acceptabelt. Sig blot hvad du ønsker at formidle uden at komme med beskyldninger eller fordele skyld.

Vær altid forberedt på at få et negativt svar. Hvis din partner siger ”nej”

Vær altid forberedt på at få et negativt svar. Hvis din partner siger ”nej” må du bare respekterer at han eller hun måske ikke deler det samme ønske. At være i et forhold handler om kompromis. Når I arrangere et bryllup er det det perfekte tidspunkt at arbejde på jeres kommunikationsevner såvel som at gå på kompromis. Hvis du ikke kan gå på kompromis eller tage et nej for et nej, fremsatte du aldrig en anmodning. Du forlangte hvad du ville og det virker aldrig til at holde et forhold sundt.

Forhåbentlig er du i stand til at accepterer, at din forlovede måske ikke deler den samme tanke

Forhåbentlig er du i stand til at accepterer, at din forlovede måske ikke deler den samme tanke eller mening som du gør og kan arbejde med ham eller hende om at finde en løsning. Bryllupsplanlægning er hårdt nok uden at have en god ide om hvordan du arbejder sammen med din partner til at få hvad I begge vil eller i det mindste tæt på hvad I vil.

Forestil dig at leve hele jeres ægteskab uden at være i stand til at nærme sig hinanden eller tale

Forestil dig at leve hele jeres ægteskab uden at være i stand til at nærme sig hinanden eller tale om hvad du virkelig vil og føler. Du ville ikke leve i et miljø hvor du følte dig respekteret og værdsat. Du har måske ikke lyst til at blive i et forhold der får dig til at føle sådan. Sørg for at arbejde på de værktøjer I behøver for et varigt forhold mens I planlægger jeres bryllup før det er for sent for jeres ægteskab.

indhold