BRYLLUP MAKE-UP TIPS

Alicia Bruce, specialist brude make-up artist og Hårstylist, skaber fantastiske bryllup ser til smukke brude i hele London og hjem amter. Med års erfaring i bryllup industri er Alicia en ekspert, når det kommer til at hjælpe brude ser ud og føles fantastisk og sikker på deres bryllupsdag.

Bryllup make-up shopping er sjovt- men det er meget bedre, hvis du ved hvad du leder efter! Sure, butikkerne vil anbefale deres produkt du jour i håb om du vil købe det. Her er vores tip – uanset om du laver en komplet brude DIY make-up job, eller du skal bare have et par produkter ideel til touch-ups, den eneste måde at få de bedste resultater er at købe hvad bryllup make-up eksperter bruger og anbefaler. Dit bryllup make-up er jo ikke bare din hverdags ting! Alicia Bruce, ekspert hår og make-up artist baseret i London, fortæller du om bedste produkter til en fejlfri brude look.

Brude makeup

Fordel pande Zings er det ultimative produkt til at oprette ren, glat, perfekte Bryn. Sættet leveres med en voks, pulver og børste applikator sagte definere Bryn. Plus også omfatter pincet til at forme, hvilket gør det en håndtaske must-have! Som en brud, din bryn er så vigtige for at skabe din færdige udseende – smukt udfyldt bryn ramme og åbne dine øjne og forbedre din pande form. Pande Zings er et glimrende valg for at skabe et naturligt look.
Shu Uemura øjenvipper Curlers
Øjenvipper curlers er et must-have for enhver make-up artist og Shu Uemura øjenvipper curlers er bedste i branchen. Curling dine øjenvipper er en enestående måde at gøre dine vipper ser længere og dine øjne ser større; et vigtigt redskab for enhver brud.

Fordel de er rigtige Mascara

UK’s antal 1 sælger skønhed produkt, fordel ‘s de er virkelige Mascara er et vidunderligt intens sort med silikone til vipper at du har svært ved at tro ikke er falske! Det forlænger, volumises, lifte, krøller og adskiller, plus det er vandafvisende, så det er fantastisk, hvis du forventer at få lidt følelsesladet på din bryllupsdag.
Medlem Tip: Vores medlemmer nyder eksklusiv rabatter, klik her for at få din.
Smuk hud
En make-up artist’s bedste ven, timeglas slør Mineral Primer ikke kun gør din make-up vandtæt, at holde det på plads hele dagen, men også hjælper med at glatte ud af porerne og fine linier, skjule rødme og beskytter mod solen med SPF15. En make-up mirakel produkt! Et perfekt valg til brude, især på denne tid af året, denne primer er varmebestandig, har solbeskyttelse og vil holde din make-up ser så frisk som da det blev først anvendt. Det er også en stor mulighed for brides giftes i udlandet.
Becca flimrende hud veje
Becca flimrende hud veje er perfekt til brug som en naturlig overstregningstusch. Det er en letvægts-, vand-baseret produkt med lys spreder egenskaber, giver huden en vidunderlig udstråling og vitalitet og reducere ufuldkommenheder. Ved hjælp af en overstregningstusch er en vidunderlig mulighed for brude, med flere fordele som en fugtighedscreme eller en overstregningstusch på udvalgte områder for at give en smuk glød. Du vil se naturligt strålevarme, ikke kun i person, men også i din alle vigtige bryllupsbilleder.
 
En prisvindende bronzer, Nars Laguna hjælper med at skabe den ultimative sunde glød med fint sleben pulvere og subtile gyldne glitre. Det er et dagligt syn i enhver make-up artister kit og er perfekt til at skabe en naturlig tan og sculpting kindben for et smukt definerende look. Et fantastisk valg for brude og brudepiger, det er let at anvende, med en farve, der er hverken for orange eller for mørkt til enhver brud.
For din perfekte bryllup make-up kan det rigtige produktvalg gøre hele forskellen. Du din make-up til at se fejlfrit gorgeous fra det øjeblik den er anvendt indtil udgangen af nat, og investere i nogle gode produkter vil bidrage til at gøre sikker på det gør!
Se mere fra bryllupsfotograferne her:

http://www.voresstoreja.dk/god-lokation-fotografering/

http://www.voresstoreja.dk/bryllup-mikkelgaard-restaurant/

Find din bryllupsfotograf

Fotograf til Bryllup

Bryllupsfotograf Roskilde

Bryllupsfotograf Hirtshals

Bryllupsfotograf Silkeborg

Bryllupsfotograf Fredericia

Bryllupsfotograf Nordsjælland

Bryllupsfotograf Horsens

Bryllupsfotograf Aalborg

Bryllupsfotograf Fyn

Bryllupsfotograf Vejle

Bryllupsfotograf Kolding

Bryllupsfotograf Sjælland

Bryllupsfotograf Aarhus

Bryllupsfotograf i Randers

Bryllupsfotograf i Odense

Bryllupsfotograf i København

Bryllupsfotograf Svendborg

Bryllupsfotograf Helsingør

Bryllupsfotograf Slagelse

Bryllupsfotograf Esbjerg

Bryllupsfotograf Herning

http://www.voresstoreja.dk/fotograf-kolding-til-bryllup/

http://www.voresstoreja.dk/bryllupsfotograf-midtjylland/

http://www.voresstoreja.dk/bryllup-sjaelland/

http://www.voresstoreja.dk/fotojournalistisk-bryllupsfotografi/

http://www.voresstoreja.dk/den-moderne-bryllupsfotograf/

http://www.voresstoreja.dk/landsdaekkende-bryllupsfotografering/

http://www.voresstoreja.dk/bryllupsfotograf-skagen/

http://www.voresstoreja.dk/bryllupsfotograf-hjoerring/

http://www.voresstoreja.dk/bryllupsfotograf-rebild/

http://www.voresstoreja.dk/restaurant-svanelunden-bryllup/

http://www.voresstoreja.dk/hotel-troense-bryllup/

http://www.voresstoreja.dk/vores-store-ja/

http://www.voresstoreja.dk/om-bryllupsfotografer/

http://www.voresstoreja.dk/fotojournalistiske-bryllupsfotografer/

http://www.voresstoreja.dk/eksperter-i-bryllupsfotografering/

http://www.voresstoreja.dk/bryllupsfotografering/

http://www.voresstoreja.dk/landsdaekkende-bryllupsfotograf/

indhold