Når du skal giftes skal du bruge noget energi på dine hænder og negles tilstand

Pæne negle kræver tålmodighed og opmærksomhed. Når du skal giftes skal du bruge noget energi på dine hænder og negles tilstand. Med mindre du og din gom ikke skal udveksle ringe, så vil dine hænder tiltrække en del opmærksomhed! Og hvis du skal have sko på med åbne snuder, så kan du se dine tæer stikke ud under kjolen og dine tånegle skal så også have en del opmærksomhed også! Uanset hvad andre par gør, så behøver du altså ikke bestille manicure/pedicure.

Faktisk kan du med en lille smule know-how, få de flotteste velplejede negle til din bryllupsdag.

Læs om bryllup fra A-Z her.

Betal ikke nogen for at gøre noget du selv kan gøre

Vi har jo alle ordnet vores negle i årevis. Først i de sidste årtier er det blevet populært, at få en professionel til at ordne dine negle. Mens der er specielle designs og særpræg som kun en professionel kan tilbyde dig, så er resten de tilbyder noget som folk for det meste selv kan gøre derhjemme! Tænk også på den store udgift der følger i kølvandet på en professionel behandling. Specielt når du behøver at have opfølgende behandlinger for at beholde det flotte udseende! Lad være med at bestille manicure/pedicure til dit bryllup. Gør det selv i stedet og spar pengene!

Polterabenden og lignende begivenheder, kan også laves til en lejlighed hvor de der er med ordner negle på hinanden. Sørg for du har neglebåndssakse, neglelakfjerner, en neglebørste, neglefil, at skål varmt vand, rosentræspinde, en flaske klar neglelak eller underlak, og vatrondeller. Glem ikke at have den farvede neglelak klar som du skal have på og husk det sammen til dine brudepigers hænder også!

De fleste mennesker har ordnet deres egne negle i årevis

De fleste mennesker har ordnet deres egne negle i årevis og har ingen problemer med at klare det selv. Hvis du eller nogen i dit selskab ikke er helt sikre på hvordan man ordner dem, kan du printe ark ud med en detaljeret gennemgang der trin for trin viser hvordan man gør, Det er ikke særligt svært og du kan finde den slags information på internettet eller i en bog på biblioteket.

Når I selv ordner manicure/pedicure

Når I selv ordner manicure/pedicure i stedet for at bestille tid hos en professionel, sparer du ikke alene penge, men du sparer også dine brudepiger for også at skulle have lavet deres negle på en salon. For at manicure/pedicuren ikke skal blive for dyr, så bed hver enkelt gæst om at medbringe nogle af de ting I skal bruge. Sørg for alle ved hvor mange der kommer, så I er sikre på der kommer ting nok med!

Et velplanlagt bryllup bliver bare bedre.

indhold