Den første ting, du bør tænke på, når du vælger en topfigur, er, hvordan det vil se ud på toppen af kagen. Afhængigt af, hvor stor eller hvor dekorativ kage er, kan du finde, at nogle kaketopper faktisk ikke passer på toppen!

Derfor, du bør vide noget om den dimension af kagen, før du går til at købe en kaketopp. Selvom du måske ikke havde behov for de dimensioner, er det i det mindste en god ro i sindet at vide, tkaketoppen du har købt, passer ind, hvor du ønsker det!

Find topfigur til jeres bryllup her

De fleste kaketopper er lavet til at passe en standard kakestørrelse, der har en peak på ca 20cm i diameter, så der vil være masser af muligheder, hvis den kage, du har valgt, er denne størrelse. Hvis det er større, kan du for eksempel købe flere tegn eller kaketopper, eller bygge et omdrejningspunkt for en kaketopp og andre ting, hvis du vil.

Når du begynder at se igennem, hvad kaketopper der kunne være interessante for dit bryllup, skal du overveje temaet for det bryllup skal have.

Humoristiske og sjove kaketopper passer til de fleste bryllupstemaer. De er perfekte til strandbryllup, klassisk bryllup, og selv “ballsalbryllup”. De kan forveksles med et eventyrbryllup eller en romantisk bryllupstema, så hvis du føler, at en humoristisk kaketopp eller en sjov kaketopp ikke passer, kan du overveje den elegante og den almindelige kaketopp i stedet.For eksempel, bruden og brudgommen, der står op til hinanden, eller en kaketopp med to hvide duer.

Der er kaketopper for alle typer af bryllupper, og også alle slags sæsoner. Du får til og med figurer af bruden og brudgommen, som du kan sætte sammen til at matche selv bedre stil i deres eget bryllup.

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål eller undre noget om kaketoppene!

Læs også: