Så hvad er jeres første skridt?

I har været forlovet og det er tid til at planlægge jeres bryllup! I skal sætte bryllupsdatoen. Det kan synes som at jeres bryllupsdato burde være nem at sætte, men det kan være ret kompliceret.

Der er mange faktorer man skal overveje, herunder om I kan få den rette præst, om kirken er fri og om jeres foretrukne receptionslokaler er til rådighed. Det er også vigtigt at tænke over, om der sker noget specielt på dagen.

Hvis I planlægger at blive gift på dagen for en vigtig fodboldkamp kan I få nogle planlægningsproblemer.

Skal i giftes i eller omkring Roskilde? Så se en dygtig fotograf her.

Find ud af hvad der virker bedst, når I planlægger jeres bryllup

Find ud af hvad der virker bedst, når I planlægger jeres bryllup. I kan finde et redskab til at gøre næsten hvad som helst i planlægningen af den perfekte bryllupsdag.

Efterhånden, som I begynder at bruge redskaberne til at planlægge jeres bryllup, vil I falde over virksomheder og mennesker I måske vil anbefale til andre par, der planlægger deres bryllupper – eller I vil måske snarere advare dem!

I kan give leverandørerne karakterer her og finde ud af hvad andre siger om deres oplevelser! Det er en god måde at sikre at jeres særlige dag bliver perfekt.

Når I tænker på jeres bryllupsdato

Når I tænker på jeres bryllupsdato har I måske allerede en ide om hvornår I vil lægge jeres bryllup. Brudepar vil ofte gerne have en dag der huskes p.gr.a. en særlig oplevelse som deres første date.

Sommetider er kombinationen af helligdage og årstid den ultimative kombination for et brudepar når de planlægger et bryllup. For eksempel, hvis de elsker vinter og deres yndlingsfest er julen vil de nok forsøge at blive gift på det tidspunkt.

Tips til at spare tid eller penge

Når I sætter en dato for jeres bryllup koster det jer ikke andet end tid til at lave lidt research! I kan spare jer selv noget tid hvis I sammen kan identificere nogle få ideelle datoer før I begynder at foretage opringninger for at booke festlokaler, kirke og den person der skal vie jer.

En anden god måde at spare tid er at bruge nettet

En anden god måde at spare tid er at bruge nettet som hjælp til at planlægge jeres festlige lejlighed. I kan også bede venner og familie om at foretage opringninger og hjælpe med at reservere datoen hos de personer I har brug for for rent faktisk at blive gift på den dag I har valgt!

indhold