Fotograf til morgengaven

Første gang man går til fotograf, for at få lavet boudoir billeder, kan det føles ganske grænseoverskridende. Heldigvis er det overhovedet ikke så skræmmende, som man skulle tro. Vælger du en boudoir fotograf, som du har tillid til, vil du meget hurtigt føle dig i helt sikre hænder. En boudoiroptagelse handler ikke om at “flashe” sig nøgen, men om skildre kvindens krop og kurver og om at vække nysgerrighed.

En professionel og dygtig boudoirfotograf

En professionel og dygtig boudoirfotograf er nærmest ekspert i at fremhæve de gode kurver – og ikke mindst at skjule dem du evt. er mindre glad for! Når optagelsen er slut og I sammen gennemgår billederne, kan du ikke undgå at blive meget glad, stolt og tilfreds med resultatet! Det eneste du skal være opmærksom på er, at du risikerer at blive afhængig af sådan et selvtillids-boost!

Se super professionelle boudoir fotos her.

Hav tillid til din boudoirfotograf

Hvor meget eller hvor lidt hud du vil vise, er op til dig selv! Mange kommende brude vælger at benytte bryllupsfotografen, til optagelse af boudoirbillederne. (Bryllupsfotografen vælger man også, fordi man har tillid til fotografens produkt og person). Fortæl åbent og ærligt hvad du gerne vil have, hvilke områder af din krop du (og gommen) særlig godt kan lide – og ikke mindst hvis der er noget du ikke bryder dig om!

Tag det stille og roligt

Tag det stille og roligt, boudoirfotografen ved godt at det kan føles “unaturligt” for dig. Husk at for en boudoirfotograf, er fotografering af kroppen ikke meget anderledes end fotograferinger af bygninger – det handler om kurver og linjer – og om at fremhæve de smukkeste detaljer.

Læs mere om bryllup her.

indhold