Hvad glemmes der oftest ved et bryllup

Når et bryllup er fyldt med aktivitet fra start til slut, er det let at fare vild midt aftaler, tjeklister og i sidste øjeblik detaljer. Så for at lette stress, her er en liste over de ti bedste ting vi har fundet fra forskning, at brude ofte glemmer, på deres bryllupsdag.

10. Et punkt person. Det er ikke let at komme igennem bryllupsdag ansvar alene. Brides ofte glemmer at tildele en “punkt” person på deres bryllupsdag, eller en nær ven eller et familiemedlem, der kan hjælpe dig ved at køre mindre opgaver, forberedelse på nødsituationer, og sikre, at du forbliver velnærede, hydreret, og lethed.

9. Et “Emergency” Kit. Huske at pakke en nødsituation kit kan reducere stress af enhver brude nødsituation, fra rippede hems til ondt i maven. Disse elementer er let tilgængelige og kan passe ind i ethvert totalisatorspil taske eller pung. Hvis du arbejder med et bryllup planner (ligesom april Foster Events) 🙂 de vil højst sandsynligt bringe en fuldt lager nødsituation kit med dem, så sørg for at spørge, om dit bryllup planner bringer en nødsituation kit til bryllupper. En bryllup nødhjælpskit kan indbefatte, men er ikke begrænset til:En kompakt spejl, ekstra make-up, hårspray og Bobby stifter, deodorant, mynter / tyggegummi, hovedpine retsmidler og syreneutraliserende tabletter: aspirin, Pepto-Bismol, etc., øjendråber, solcreme, væv, flaskevand, snackprodukter, ekstra øreringe rygge, lille syning kit, pletfjerner stick (som Tide), hånd klude eller Sanitizer, ekstra skiftetøj, kridt (til at rydde op pletter på kjole), og dobbeltklæbende tape eller kjole tape.Se resten af ​​den ovennævnte billede ved prøvebog Bryllupper.

8. Hår og make-up Detalje: Det er overraskende at læse om hvor mange brude der glemmer deres make-up, tiaras, slør, hårpynt og selv smykker, når de forlader for deres make-up og hår session. Holde alle disse elementer sammen kan mindske denne risiko.

7. Undertøj til Kjole. Det er også vigtigt at holde alle facetter af din kjole sammen, så at ingen brik er tilbage på din bryllupsdag. Slips, strømper, hofteholdere og undertøj er undertiden overset i spænding for at blive klædt.

6. Kontaktliste: Hvis du arbejder med flere leverandører på din bryllupsdag, vil det være nyttigt at have deres kontaktoplysninger på hånden. Aflevere den fulde sælgeren liste over til det sted, person, eller holde listen i dit bryllup nødsituation kit, just in case.

5. Fotograf Detalje: Et bryllup dag kan flyve med så hurtigt, at visse grupper billeder med familie og venner kan blive glemt. Få en liste på forhånd over nødvendige billeder til fotografen. Husk også emner for detaljer skud, såsom ringe, programmer og en dejlig strop til kjole fotos.

4. Ceremoni Detaljer. Personlige ejendele bringes ind i ceremonien kan gøre hele forskellen, så sørg for at de ikke efterlades derhjemme. Disse kan omfatte:De bryllup bands og ringen bærer hovedpuden, blomsten pige kurve, enhed eller mindesmærke stearinlys (og kampe) og en kopi af løfter (hvis custom-skriftlig)Personlig Rustik Birch Bark Unity Candle Set | Calligraphied bryllupsløfter

3. En Back-Up CD: Afhængigt af om du har en DJ eller live band, forberede en ekstra CD med den første sang og andre særlige danse for modtagelse. Du kan bære det i dit bryllup nødsituation kit for nemheds skyld.

2. Rejsetaske. Hvis du lader til din bryllupsrejse lige efter modtagelsen, skal du sørge for at have dine tasker færdigpakkede og i bilen natten før. Og glem ikke jeres checkhæfte, licens-og kreditkort, ekstra penge, bil og hotel nøgler, og (om nødvendigt) billetter og pas. Endelig er antallet 1 ting at brude glemme på deres bryllupsdag

1. Vielsesattesten. I min forskning, var det den mest glemte punkt på en bryllupsdag. Tildel din pointe person eller et nært familiemedlem til at sikre, at vielsesattesten er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.Fortryd redigeringer

Se rigtige bryllupsbilleder her: