Dette indhold er sponsoreret

Det kan føles helt utroligt omfattende og anstrengende at planlægge et bryllup – selvom det helt sikkert er alle anstrengelserne værd i sidste ende. For det er jo en dag, som de fleste kun får lov at opleve én gang i livet, og derfor er det også værd at bruge masser af tid og energi på at planlægge, så I kan få det bryllup, som I længe har drømt om. Der er mange valg, beslutninger og en hel masse koordinering, som skal på plads inden man kan holde drømmebrylluppet. Og hvad der måske er endnu vigtigere, er alle de ting, som man skal huske at ordne efter brylluppet – det er nemlig nogle ting, som mange glemmer at tænke over under planlægningen. Derfor har vi i denne artikel gjort samlet alt de fem vigtigste ting, som du skal huske at have styr på efter dit bryllup.

Dygtig fotograf fra Fredericia

1: Husk at gøre jeres ting til fælles ejendele

Det er ikke altid ren romantik, når det kommer til et ægteskab. En stor del af ægteskabet er desværre også papirarbejde, som for eksempel når det kommer til jeres ejendele. Det kunne for eksempel være, at I nu har tænkt jer at købe en lejlighed eller et hus i fællesskab, og her vil det naturligvis være en fordel for jer at være gift. Det kan også være, at én af jer ejer en bil før ægteskabet, som nu skal være en fælles ejendel eller overdrages til den anden ægtefælle. Her er det utrolig vigtigt, at I orienterer jer omkring reglerne for omregistrering til ægtefælle, så I ikke pludselig står i en situation, hvor I ikke overholder de gældende regler og love på området.

2: Alle de praktiske opgaver – og oprydning, desværre…

Der er naturligvis mange praktiske opgaver forbundet med at holde et bryllup, og derfor er der også mange praktiske ting, som skal ordnes, når brylluppet er slut. Og det gælder naturligvis også oprydning efter selve bryllupsfesten. Tager I direkte afsted på jeres bryllupsrejse, er det vigtigt, at I arrangerer, at der kommer nogen og rydder op der, hvor I har holdt jeres fest. I dette tilfælde bør I også sørge for, at der er nogen, som kan tage brudekjole og jakkesæt med hjem, hvis ikke I selv kommer hjem inden afrejse. Af praktiske opgaver skal I også huske at meddele en eventuel navneændring til jeres arbejdsplads, i jeres bank, få lavet nyt pas og så videre. Det er også vigtigt at have styr på alle betalinger til de forskellige leverandører, I har haft, eller hvis I har lånt eller lejet materialer, skal disse også leveres tilbage. Husk også at sørge for at give takkegaver og/eller løn til de personer, som har hjulpet jer til selve festen.

Kreativ fotografering i Silkeborg

3: Bryllups gaver – ja tak!

Én af de lidt sjovere – men stadig praktiske – opgaver, der skal huskes efter brylluppet er bryllupsgaverne. Hvis I tager direkte afsted på bryllupsrejse, er det ikke sikkert, at I har tid til at åbne alle gaverne inden, og derfor bør I have styr på, at der er nogen, der sørger for at få pakket gaverne ned og transporteret til jeres hjem. Hvis I har haft en gave ansvarlig til jeres bryllup, kan det med fordel være den samme person, der står for dette, så I er sikre på, at denne person har styr på, at alle gaverne kommer med hjem. Så kan I glæde jer til at åbne – eller gense – alle gaverne, når I kommer hjem fra bryllupsrejsen.

4: Send takkekort til jeres gæster

En rigtig god idé, hvis man gerne vil vise sin taknemmelighed over for de deltagende gæster til brylluppet, er at sende takkekort ud til dem, man har fået gaver af. På et takkekort vil man typisk skrive tak for gave og deltagelse og tak fordi, at gæsterne var med til at gøre dagen helt speciel. I kan vælge at sende ét standard takkekort ud til alle gæster, eventuelt med et bryllupsbillede, eller I kan vælge at gøre dem mere personlige ved at skrive tak for hver enkelt gave og til hver enkelt gæst. I kan også gøre det endnu mere personlige ved at sende håndlavede takkekort frem for printede kort.

Sej fotograf til bryllup i Randers

5: Bryllupsrejsen – selvfølgelig

På selve bryllupsdagen bør I som brudepar ikke skulle sørge for andet end at nyde dagen. Derfor bør I overlade alle de praktiske opgaver til andre, så I blot skal koncentrere jer om at få jeres drømmebryllup og være sammen med de mennesker, som I har inviteret til at fejre dagen med jer. Og når dagen – desværre – lakker mod enden, kan I i stedet for at ærge jer, begynde at se frem til jeres bryllupsrejse. På bryllupsrejsen har I endelig tid til at være jer selv og at nyde livet som nygift par. Hvad end turen blot går ud i sommerhuset eller I skal ligge på en gylden tropeø, kan I naturligvis glæde jer til at være alene og nyde hinanden som nygifte.

indhold