Lav din egen brudebuket for langt mindre end du skal give for en fra en blomsterhandel.

En kvinde tillægger ofte sin brudebuket samme værdi som sin brudekjole! Når små piger leger ”bryllup”, kan du være sikker på de har deres egen udgave af brudebuketten med. Nu er det din tur til at få den buket du vil være stolt af at skulle bære på din tur op til alteret. Hvis dit bryllupsbudget er en smule skrabet, eller du ikke har penge til at bestille en buket udefra, så skal du ikke være bekymret. Du har mange muligheder for at få en billig buket, der er lige så smuk, hvis endda ikke smukkere, end én som en anden kunne have lavet.

Se billeder fra en dygtig bryllupsfotograf her.

Spar 1.500 kr. eller mere når du selv laver din brudebuket

En brud der var ked af ikke at have råd til at bestille en brudebuket, havde en ven der var dygtig til at arrangere blomster. Som bryllupsgave til bruden, havde hun lavet den smukkeste brudebuket af brudens yndlingsblomster. Bruden holdt så meget af sin buket, at hun tørrede og konserverede blomsterne, så hun kunne beholde buketten så længe hun ville. Desværre for de single piger der var med til bryllupsfesten, nægtede bruden at smide buketten fordi hun ikke ville have at der skete noget med den smukke buket.

Ligesom bruden i vores historie

Ligesom bruden i vores historie, kan du også få billige muligheder for at få din egen brudebuket uden at skulle bruge penge du ikke har hos en blomsterhandel. Du har måske ikke venner eller familie der er dygtige til det med blomsterne, men du kan stadig lave et flot blomsterarrangemnet du kan være stolt af.

Læs mere om fotograferne her.

Hvis du gerne vil have en egentlig buket

Hvis du gerne vil have en egentlig buket, har du et par muligheder. Du kan købe blomsterne i din lokale blomsterhandel, supermarked eller grønthandel. Det koster lidt at få blomsterne, men ikke noget sammenlignet med hvad du skulle betale hvis du skulle betale en anden for at lave buketten for dig. Lav din egen buket med personligt udvalgte blomster og fastgør dem med et pænt bånd.

Du kan også lave en buket af silkeblomster

Du kan også lave en buket af silkeblomster og dette kan meget vel være endnu billige end at bruge rigtige blomster! Dine lokale hobbyforretning eller en onlinebutik ar sikkert et fint udvalg af blomster du kan vælge mellem. Og du kan spare endnu mere hvis du kigger efter tilbud og udsalg. Til slut arrangerer du blomsterne og fastgør dem med at bånd.

Afhængig af hvor du bor og hvilken årstid du skal giftes på

Afhængig af hvor du bor og hvilken årstid du skal giftes på, så har du en mulighed for at finde en mark eller et område ved en vej hvor der vokser vilde blomster. Vilde blomster har deres egen unikke skønhed som ikke kan matches af de blomster man kan købe i butikkerne. Lav din egen brudebuket af vilde blomster.

Hvis du vil lave din egen buket i stedet for at bestille en, så prøv at arrangere det så tæt på brylluppet som muligt, hvis du bruger friske blomster. Du vil jo gerne have at buketten er så frisk og velduftende som muligt.

Læs mere om fotografiet her.

indhold