bryllupsfotograf

Du skal giftes, right? Tillykke! Du vil have din bryllupsdag at være så perfekt og smuk, som du altid har drømt om. Men hvis du vælger den forkerte fotograf, kan din dag ende med at være meget mindre perfekt, og du kan ende med at være mindre tilfreds med dine bryllupsbilleder.

Altså, hvordan kan du vælge den rigtige fotograf?

Her er hvordan. Sørg for, at din bryllupsfotograf tilbyder dig nedenstående. Derefter kan du slappe af og føle sig tryg omkring din fotograf

1. Vigtigst af ALT! Kan du lide fotografens arbejde?

Kig på et rimeligt godt udvalg af de fotografers hjemmesider du kan finde på www.google.dk under “Bryllupsfotograf“. Hvad siger billederne dig? Tiltaler de dig? Er det sådanne billeder du vil have hængende på din væg?

Det er bedst hvis du kan se mindst et album eller to og et bevis på en komplet bryllupsbilledserie. Det album repræsenterer formentlig det bedste af fotografens arbejde, og viser typisk de billeder, han eller hun fanger i løbet af en bryllupsdag.

  • Er der glæde og glød i billederne?
  • Er belysning og farve flotte?
  • Er fotografens stil, hvad du leder efter?

De fleste brude-par er idag på udkig efter en blanding af fotojournalistiske billeder og det mere klassisk/traditionelle. Sørg for, at fotografen er i stand til at levere begge dele. Hvis du ikke bryder dig om fotografens arbejde, er det ikke nødvendigt at bruge mere tid på dem.

2.Kan du lide fotografens personlighed – Er der kemi?

Er fotografen sikker, easy going og ikke en nervøs ninny? Har fotografen en god sans for humor? Husk, at fotografen vil til stede gennem det meste af jeres bryllupsdag, og i selskab med din familie og dine gæster. En krævende, ufleksibel, og snerpet fotograf kan gøre din dag ubehagelig og træls. Spørg gerne andre der har brugt fotografen til råds. Søg info om fotografen på nettet. Lad også fotografen fortælle om hans eller hendes erfaringer fra tidligere bryllupper, vurder om i synes det falder i jeres smag hvad i hører.

3.Er din fotograf dedikeret nok til opgaven?

Du bør få en fornemmelse af, at din fotograf er dedikeret til at sikre din bryllupsdag bliver vidunderlig, og at alle situationer hvor følelser hænger ude på tøjer og andre vigtige situationer bliver fanget på jeres bryllupsbilleder, som du efterfølgende vil kunne nyde resten af dit liv. En erfaren fotograf vil have fotograferet nok bryllupper til at forudse og indfange specielle øjeblikke i løbet af din dag, og de vigtige detaljer, der kan nemt blive savnet af en “nybegynder”.

En erfaren fotograf ved også, at det går galt nogle gange, og vil være i stand til at forudse og håndtere dem, ofte uden at du overhovedet ved at der er noget galt. Det er derfor, et komplet sæt af backup-udstyr er nødvendigt.

4.Har din fotograf tilbyde dig den rigtige “værdi”?

Ikke den rigtige pris, men den rigtige værdi. Hvis din fotograf til bryllup ikke har alle de ovennævnte karakteristika, kan det det være ligegyldigt, hvad deres priser er. Hvis fotografen har dem alle, så er prisen mindre vigtigt. Bare sørg for din fotograf leverer, hvad der er virkelig er vigtigt for dig og er helt åben med dig om omkostninger for alt, i forhold til hvad du ønsker. En person, som tilbyder en “lav” pris “up front kan lyde attraktivt. Men tingene ændrer sig, når du finder de opkræve ekstra for hver lille ting de derefter skal levere. Sørg for at få de digitale billedfiler. En fotograf, der tager en højere pris, men tilgengæld leverer alt i ønsker, kan ofte være en bedre værdi for dig.

Så der har du det. Vælg din bryllupsfotograf baseret på de ovennævnte faktorer, og du vil nå få de flotteste og mest geniale bryllupsbilleder der passer præcist til dig.

Held og lykke og tillykke igen.

Bryllupsfotograf København og Sjælland

Fotograf til bryllup Jylland og Fyn

www.bryllupsmagi.dk – Dit bryllupsforum i Danmark