Når I begynder at tænke over hvordan I kan lægge et bryllupsbudget…

365 dage før brylluppet – Når I begynder at tænke over hvordan I kan lægge et bryllupsbudget bør I vide, hvem der bidrager til jeres bryllup, og hvor mange penge I kan bruge. Hvis I selv kan betale for hele gildet behøver I ikke at have ubehagelig samtaler med jeres respektive forældre. Nogle gange tilbyder familimedlemmer at bidrage, så sørg for I ved hvem der bidrager med hvad, og hvornår I får midlerne stillet til rådighed.

Læs artiklen: Vær klar til at blive gift her.

Dernæst er det en god ide at se sig om i butikkerne på internettet og i lokalområdet

Dernæst er det en god ide at se sig om i butikkerne på internettet og i lokalområdet. I kan se hvad der har virket for andre der planlagde et bryllup efter et budget her, og I kan også lade andre vide hvilke rabatordninger I fik – og hvor priserne ikke var gode. I får brug for så megen hjælp I kan få til at holde udgifterne inden for budgettet, og I kan rapportere tilbage til andre, så de kan gøre det samme.

Læs artiklen: Sådan vælger i jeres professionelle bryllupsfotograf

Derefter skal I tænke over hvad I virkeligt har brug for til jeres bryllup

Derefter skal I tænke over hvad I virkeligt har brug for til jeres bryllup. Lad os sige at I har et basisbudget på omkring 5.000 kr. Tænk over hvor meget I er villige til at bruge pr gæst. Hvis I er villige til at bruge 250 kr pr gæst og I vil invitere 10 har I 2.500 til resten af jeres bryllupsudgifter. Selv om dette eksempel er langt fra realistisk for mange kan det overraske jer, hvor mange mennesker faktisk kan bruge mindre og stadig have et dejligt bryllup, fordi de ved hvordan man får bryllupsbudgettet til at arbejde med det, man har.

Læs artikel: Overvejer du at lægge din egen makeup til brylluppet?

Når I lægger et bryllupsbudget så lad et regneark afgøre hvad jeres grundlæggende behov er til brylluppet

Når I lægger et bryllupsbudget så lad et regneark afgøre hvad jeres grundlæggende behov er til brylluppet. Det kan være I allerede kender nogle af omkostningerne, så sørg for I lægger dem ind også. Tag derefter jeres liste og organiser den efter prioriteter. Til sidst, hold altid udkig efter spareideer til jeres bryllupsbudget. Hvis I selv kan gøre noget eller I kender nogen der kan gøre det for jer uden at I er nødt til at hyre en professionel, så gå den vej.

Har i overvejet at give fotokunst i bryllupsgave?

I den sidste ende kan I finde vejen til det bryllup I vil have inden for jeres budgetramme, Brug de redskber der står jer til rådighed og glæd jer til den store dag!

indhold