bryllupsbillederSom Bryllupsfotograf bør man altid levere flotte og personlige bryllupsfoto.

Bryllupsbilleder skal afspejle den store dag, og derfor skal jeres bryllupsfotografier ligne den følelse i har på jeres store dag, nemlig følelsen af eventyr.
Hvor ufedt vil det ikke være at stå med bryllupsbilleder der ligner noget i ligeså godt selv kunne have lavet.?

At være bryllupsfotograf i dag er meget mere end bare det at have et godt kamera. Man skal både mestre de skiftende vejrforhold i et land som Danmark og være omstillingsparat hvis vejret skifter fra sol til regn etc.

Når vi er på opgave som bryllupsfotografer , er det vores erfaring at de bedste bryllupsfotos bliver til i et samspil mellem brudeparret og fotografen. En god fotograf forstår at få brudeparret til at slappe af og hygge sig. Det er vigtigt at brudeparret deltager aktivt i bryllupsfotograferingen, da billederne ellers oftes vil virke “placeret”.

Fotografen skal lytte til brudeparrets ønsker, men samtidigt også arbejde udfra egne ideer og kreative stil. I skal derfor være sikre på at jeres bryllupsfotograf, mestre mere end bare at placere jer under et træ og bede jer stå og kysse eller smile. For så vil jeres bryllupsfotos jo også ligne det efterfølgende.

Den kreative fotograf, laver altid mange forskellige ting med jer som brudepar på jeres bryllup. Fotografen bør lave nogle klassiske skud og efterfølgende forsøge sig med mere kreative opstillinger eller indslag.

Men vigtigst af alt ved bryllupsfotograferingen , er at i er jer selv og slapper af og nyder det. Bryllupsbilleder bliver altid bedst når de er personlige men også kreative.

Fotografering til dit bryllup – Tør du overlade det til hvem som helst???

Læs mere på Danmarks nye bryllupsforum:
www.BRYLLUPSMAGI.dk – ALT OM BRYLLUP

Se mere om bryllupsfotografering her