Sceneskræk til brylluppet kan tage mange former.

Som den allerførste regel skal du gøre dig klart om det ”bare” er sceneskræk eller det er skræk i al almindelighed. Mange mennesker forveksler ophidselse i anledning af den store dag med nervøsitet. Det er ikke det samme.

Find først og fremmest ud af hvad det er du er bange for – du skal ikke bare sige ”Jeg er bange for at går ned ad kirkegulvet” – hvad er du helt nøjagtig bange for i den forbindelse – er det for at komme til at græde eller snuble. Når du først finder ud af hvad det eksakt er, så forestil dig den værst tænkelige situation og hvad du så vil gøre ved den. Så finder du garanteret ud af, at det ikke er så slemt endda.

Du er omgivet af familie og venner og der er ikke mange situationer, hvor de ville se skævt til dig under brylluppet.

Tårer

Det allerbedste er, at beslutte sig for, at lade tårerne få frit løb og så forsyne sig med små yndige lommetørklæder, som elegant bliver løftet op mod øjnene, INDEN al make-up’en løber af.

Kirkegulvet

Gå ind i kirken og prøv at gå op ad gulvet. Der er ikke så langt op når man så prøver det anden gang til selve brylluppet.

Se flotte billeder ved en dygtig fotograf her.

Hvis nervøsiteten får stemmen til at svigte

Aftal med forloveren, at han/hun træder til og svarer for dig.

HUSK det er ikke en Oscar overrækkelse, men en værdifuld og lykkelig begivenhed, som du virkelig selv er en del af og du bestemmer indholdet af virkeligheden den dag.

indhold