Forsanger og guitarist

Hvis ansigtet virker bekendt er det fordi forsanger og guitarist Casper Panduro netop har været deltager i “Så det synger” med Michael Carøe og The Antonelli Orchestra på TV2 🙂 Energi, spilleglæde og underholdning i absolut særklasse er noget af det, der kendetegner Casper Panduro trio! Alle tre medlemmer er rutinerede og professionelle musikere med mange år i branchen, så den store force er bredden i repertoiret. Med en bruttoliste på et sted mellem 50 og 70 numre bestående af alt lige fra 50’er og 60’er rock’n’roll med The Beatles, Rolling Stones og Elvis.

Klassisk pianist

Uddannet klassisk pianist fra Det jyske Musikkonservatorium. Han spiller et varieret program lige fra populære klassiske temaer over lettere jazz, swing og ældre danske filmmelodier af Kaj Normann Andersen til Beatles og moderne musicalnumre. Alt sammen i afdæmpet og passende styrke, så folk kan tale sammen under middagen. Lars spiller helst på akkustisk klaver eller flygel, men findes ikke dette på spillestedet, tager han gerne el-klaver med.

En musikalsk kærlighedserklæring

Kære brudepar. En smuk ballade efter vielsen, eller en musikalsk kærlighedserklæring i forbindelse med talen? Afdæmpet og stilfuld dinnermusik og senere når der skal danses; hits fra alle årtier eller swingende jazz? Alle har en drøm, når det gælder deres bryllup. Lad mig være med til at opfylde den musikalske del af jeres drøm. Jeg er konservatorie-uddannet sanger og har sunget og spillet til bryllupper og andre fester siden 1998. Optræder i hele landet. Ring eller skriv og få en snak og et tilbud. Ønsker du at synge sangen til din eneste ene selv, assisterer jeg gerne med sangundervisning og/eller akkompagnement.

Moderne profesionel musiker gennem 20 år

Husk “Musikken er det halve af festen”!!!( Derfor; tænk på, hvad det er for en musiker, samt hvilken musik i ønsker at høre, til jeres fest.) Moderne profesionel musiker gennem 20 år, med over 200 jobs om året i en periode. De sidste par år mest Solo med speciale i bryllupper samt større firma / byfester.Flot dinnermusik krydret med sprød sang, i en styrke hvor ALLE kan tale sammen. Fest/bordsange fremføres også med sang. Hvis det ønskes, er det ingen problem at sætte gang i festen, så både venner og bedstemor.

Både en kvindelig og en mandlig forsanger

Trioen startede i efteråret 2002, men de tre musikere har spillet sammen i forskellige sammenhænge før det. At Trioen både har en kvindelig og en mandlig forsanger, giver en ekstra stor alsigdighed i repetoiret. Selvom Trioen spiller på akustiske instrumenter, er de elektrisk forstærket og kan derfor sagtens spille større steder op! Og når det ønskes, spiller Trioen også gerne som Duo eller som 4 eller 5 mands band. Trioen gør meget ud af kontakten til publikum.

Hjertevarm bryllupsfest

Denne ene dag i dit liv, skal alting jo være 100% i orden – det gælder også musikken! Hvis du ønsker dig en smuk og hjertevarm bryllupsfest med stil, så er jeg måske det rette valg som din pianist på dagen. Mit navn er Ole, jeg er 29 år og har mange års erfaring som professionel musiker. Gennem tiden har jeg oparbejdet et delikat repertoire af smagfuld stemningsmusik: musik som understøtter den skønne atmosfære ved (måske) også din bryllupsfest.

Sang der gør dit bryllup uforglemmeligt

Sang der gør dit bryllup uforglemmeligt.Hvad skal der til at gøre denne dag helt speciel og særlig for jer…?? Det kunne være en sang, en sang som betyder noget helt specielt for jer, nogle sange der udtykker kærlighed og troskab, en sang i kirken der er medskabende til den rette stemning, et band der spiller op til dans for jer, i det hele taget kærlighed sagt med musik. Det ville være mig den største fornøjelse at være med til at gøre denne dag helt speciel og uforglemmelig for jer. Jeg er uddannet Musicalperformer, sanger, sangunderviser og ,musiklærer.

Duo er musikken du ikke vil gå glip af

Duo er musikken du ikke vil gå glip af. Vi har 20 års erfaring med musik til alle slags arrangementer – og er garant for, at Jeres fest bliver en succes.Under middagen leveres dæmpet musik – og der synges med på sangene efter behov. Når dansen går igang er det med fuld knald på alt lige fra country til pop. Vi har bl.a. et bredt repetoire fra 70’erne og 80’erne – men spiller selvfølgelig alt mellem himmel og jord op til det nyeste nye. Musikken bliver krydret med et flot lysshow.

Et godt orkester til firmafest, foreningsfest, byfest

Et godt orkester til firmafest, foreningsfest, byfest eller andre private arrangementer som f.eks. bryllup og fødselsdage m.v.- En årelang erfaring i at levere ægte live musik, til enhver festlig anledning.- En kvindelig forsanger, som bakkes op af 4 mand, der bla. synger kor, spiller guitar, bas, keyboard og trommer.- Populær musik fra 1960’erne og frem til i dag. Vi sørger for at spille en god blanding af kendte udenlandske og danske numre inden for genrer som pop, rock, disco,blues og funk.- Et repertoire fra store navne som bl.a.Creedence Clearwater Revival,Bruce Springsteen, Lynyrd Skynyrd,The Pointer Sisters, Sanne Salomonsen, Danseorkestret.

Vi tilbyder rolig og afdæmpet musik under middagen

Vi tilbyder rolig og afdæmpet musik under middagen, at spille og synge til festsangene og rigtig godt gang i den til dansen. Et musikalsk repertoire der spænder utrolig bredt og leveret med “fingerspids fornemmelse” så musikken tilpasses netop din fest! Se vores hjemmeside om festmusik til dit bryllup!

Den komplette musikalske pakke til festen

Den komplette musikalske pakke til festen. En Duo er det perfekte bud på den festlige musikalske løsning til din næste store fest. Duoen er garant for livsglæde og festlig energi, og vi sikrer at alle gæster, ung som gammel, får noget musik som de kan lide at lytte og danse til.

Nærværende, behagelig og velklingende musik på saxofon

Nærværende, behagelig og velklingende musik på saxofon, vokal og keyboard efter anledningen. Stilen er et mix af swing, klassiske hits og behagelig jazz, og repertoiret udvides på stedet efter gæsternes ønsker.I får musik til middag og reception uden at det overdøver gæsternes samtale. Til kirkebrylluppet kan stemningen sættes med en helt personlig sang eller melodi på saxofon. Deres speciale er en lille times show med de gamle Frank Sinatra hits og skøn swing.

indhold