Den indadvendte brud og det store bryllup cirkus

Jeg er en indadvendt. Jeg bruger rigelige mængder af tid dunkende væk på min computer med nogen rundt bortset fra to kede hunde på mine fødder og en doven, elskelig kat på skødet. Livet er godt. Jeg elsker at tilbringe tid sammen med min nærmeste og kæreste og jeg er voldsomt loyale over for dem, men mine lidenskaber er ensomme: skriftligt, billedkunst, fotografi, læsning, Sea Glass.Hvilket er grunden til, på så mange måder, jeg frygtede mit bryllup.Bryllupper kan være et helvede for indadvendte, fordi, ja, så meget af det involverer socialisering. Der er ikke noget, at introverte frygter mere end at skulle gøre small talk med folk, de ikke kender meget godt. Langvarig eksponering for denne type interaktion kan dræne uden ord. Og være centrum for opmærksomhed for en hel dag – det er nok til at skubbe mange introverte over kanten (og ind i martinis!) Så er der de irriterende ting kaldet taler.Men der er måder at ikke kun overleve dit bryllup som en introvert, men gør det virkelig glædelig oplevelse.

Hvordan?

1. Har et lille bryllup -! Skaler din gæsteliste ned til kun at de vigtige personer i jeres liv vil gå langt for at lette dine bekymringer om at skulle interagere med mennesker du ikke kender meget godt.

2. Stikke af – Hvis tanken om at skulle udføre selv foran familie og venner er grund til bekymring – hvorfor ikke stikke af med bare jer to? Eller bare invitere dine bedste venner og / eller dine forældre til at dele din specielle dag. Der er masser af par, fremhævede i den virkelige bryllupper afsnittet, der har løbet bort. Lad dem inspirere dig!

3. Minus Tale – ikke ønsker at give et bryllup tale eller endda en toast? Må ikke! Jeg skrev et kort digt til min mand, men jeg sagde til mig selv før brylluppet, at det var okay, hvis jeg bare gav den til ham privat. Jeg endte med at læse digtet i receptionen (et par glas vin kan gøre underværker!), Men en langtrukken tale ville have været udelukket for mig.

4. Indse Du er ikke alene – Vidste du, at 1/3 af befolkningen anses for at være indadvendt? Du er ikke den eneste, der frygter din store dag! Nogle af de største tænkere og innovatorer på denne planet er indadvendte (og sandsynligvis frygtede deres bryllupsdag!) Finde trøst i at vide, at utallige introverte har været der, gjort det – og levede for at fortælle!

5. Giv afkald på en hel bryllups weekend – En af de største tendenser i bryllupper i disse dage er brylluppet weekenden, hvor gæsterne ankommer til den valgte bryllup destination og deltage i aktiviteter med andre gæster og brudeparret – hele weekenden lang. Mange par elske denne idé, fordi de får at tilbringe tid sammen med deres gæster. Hvis du kun har en håndfuld gæster på dit bryllup, kan dette være en stor mulighed for en indadvendt – men hvis du gæstelisten er fuld af mennesker du ikke kender godt, kan et bryllup weekend være en frygt-fremkaldende oplevelse .

6. Minimer Pre-bryllup og Post-bryllup parter – Engagement partier, bachelorette parter, brusere, øvelse middage, post-bryllup brunch – det er nok til at skubbe selv sanest indadvendte bruden ind i delstaten Crazy. Hvorfor sætte dig selv gennem stress? Parterne er ment til at være en fest – ikke noget at frygte. Minimer dem og holde dine gæsters lister lille.

7. Uddeleger – Lad din partner gøre det taler. Hvis din mand-til-være, er mindre indadvendt end du, lad ham tage mere af en social rolle i dit bryllup. Dette kan betyde, at han er den, der gør small talk med gæster og takker alle for at komme ud.

8. Slip perfektionisten – Indse, at dit bryllup vil udfolde sig som det skal. Der kan være nogle glitches langs vejen – måske endda nogle akavede øjeblikke, men du vil overleve. I det store billede, vil disse mangler ikke noget, en smule. Selv snubler ned ad kirkegulvet, er ikke en katastrofe! Virkelig.

9. Vær dig selv – Elsk dig selv og ikke forsøge at være nogen, du ikke. Hvis du føler dig akavet omkring mennesker du ikke kender godt, og du ikke er dygtig til at indlede diskussioner om den seneste vejrudsigten – det er okay! Din mand-til-være, er vild med dig – bare den måde du er. Og chancerne er, så er de fleste af de mennesker på dit bryllup (medmindre selvfølgelig, du har en stor fed bryllup med en masse mennesker du ikke kender :))

10. Kommuniker – Hvis du er indadvendt og dine kommende bryllup fylder dig med frygt, betro din partner. Lad ham vide om de ting, der volder dig stress og lade ham komme ind problemløsning mode! Chancerne er de to af jer kan komme op med en strategi for at sætte glæden tilbage i dit bryllup planer.

Se flere flotte bryllupsfotos herunder:

indhold