En god toastmaster kan gøre en stor forskel til din bryllupsfest

Undgå fejl og forsyn toastmasteren med en kort beskrivelse af gæsterne – En god toastmaster kan gøre en stor forskel til din bryllupsfest. Hvis din toastmaster ikke er forberedt eller der er noget ved festen han ikke er klar over, så kan det koste dig glæden ved ikke alene dine gæster, men også ved de minder du og din ægtefælle vil have resten af dit liv.

Hvis den person du har udvalgt til at lede festen og underholde dine gæster skal være forsynet ordentligt med information, så giv ham/hende en kort beskrivelse af gæsterne sammen med gæstelisten.

Her er andre gode råd om bryllup.

Endnu vigtigere er det hvis jeres toastmaster må foretage indkøb på jeres vegne!

Lad ikke toastmasterens fejl koste dig penge – hjælp ham med at være forberedt

Du vælger din toastmaster af forskellige grunde. Han er sikkert sjov, social og ansvarsbevidst. Men med mindre du har et meget lille bryllup og alle de inviterede kender hinanden, så ved toastmasteren ikke alt hvad han bør vide om hver enkelt gæst. Så for at hjælpe ham, skal du forsyne ham med en kort beskrivelse af gæsterne.

Når du laver din gæsteliste, så tag dig tid til at lave en anden liste hvor du giver en kort beskrivelse af gæsterne til toastmasteren. Dette giver dig den fordel at du har en hovedliste over gæsterne, så du ikke risikerer at glemme nogen. Din toastmaster kan så få listen kort tid efter du har lavet den, hvilket giver ham masser af tid til at læse den, stille spørgsmål og lave sine egne notater.

Inkluder al den brugbare information om hver gæst som du kan. Giv detaljer omkring præstationer, specielle forhold, gæster der har rejst langt for at kunne være med til festen smat hver anden information der kan give toastmasteren fordelen der gør ham i stand til at feste og anerkende alle dem du har inviteret til din særlige dag.

Overvejer i indbydelser til bryllupper?

En toastmaster er ofte kendt for at være et kvikt hoved og en sjov fyr

Du kan også lave noter over emner der helst skal undgås. En toastmaster er ofte kendt for at være et kvikt hoved og en sjov fyr, men dette kan nogle gange give bagslag. Så mens en lille sjov oplysning godt kan være skægt for nogle gæster, men den samme bemærkning kan være sårende eller pinligt for andre. Vær disket og grundig og hjælp med at undgå disse akavede øjeblikke opstår.

Hvis du ikke synes du kan komme med nok detaljerede beskrivelser om alle gæsterne, så kan du bede hver gæst om at inkludere en mini autobiografi på at par få linjer når de sender dig deres svar. Du kan oven i købet bede dem om at e-maile det til en bestemt adresse. Dette kan være en sjov måde at lære dine gæster lidt bedre at kende på og samtidig gøre dem til en aktiv del af din bryllupsdag.

Når du forsyner din toastmaster med en kort beskrivelse af gæsterne

Når du forsyner din toastmaster med en kort beskrivelse af gæsterne, så kan du også kommer med et par gode råd. Hvis han bruger læsebriller, så mind ham om han skal huske dem den dag. Alle informationer og råd du kan diske op med, vil hjælpe din toastmaster gøre jobbet bedre og med stil.

Har du givet toastmasteren beføjelser til eks. indkøb eller ekstra bestillinger af drikkevarer under bryllupsfesten, så sørg virkelig for at have fælles forventninger – når han råder over jeres penge, er det meget vigtigt at I er enige om hvad der må købes, hvilket budget han har osv.

Læs om bryllupsfotografering på Sjælland, Fyn og Jylland her.

indhold