Vielsesringe besegler kærligheden mellem to mennesker

Vielsesringe besegler kærligheden mellem to mennesker. Det er formen og udseendet af jeres vielsesringe med til at understrege, men holdbarheden af en vielsesring er også vigtig.

Brug først tid på form og stil, og sørg så for at finde vielsesringe, som kan holde til lidt af hvert.

Selvom man skal vælge vielsesringe efter smag, så betyder holdbarhed en del. Kan metallet holde til fysisk arbejde? Titanium er et let metal til indgraveringer og mindre allergifremkaldende, men har man de grønne fingre, kan en gang havearbejder give ridser i vielsesringen. Et godt tip er i øvrigt at gå efter et klassisk udseende, og gemme det sjove udseende til en lejlighedsring.

Læs mere om bryllupsfotografering i København her.

Der findes både buede og runde vielsesringe, og mærk efter, hvilken ring der passer din finger, og om den klæder din hånd.

Sørg eventuelt også for, at stilen matcher forlovelsesringen, hvis du vil beholde din forlovelsesring på den anden hånd efter jeres vielse.

Nogle foretrækker en vielsesring med sten i

Nogle foretrækker en vielsesring med sten i, typisk er det en diamant. Det skyldes ikke, at diamanten er dyr, men den symbolik, der knytter sig til den hårde diamantsten.

Diamanter repræsenterer det solide og befæstende. Tror man på stenes symbolik, kan man også overveje en sten med en anden positiv betydning. Metallet har også en mening knyttet: guldet repræsenterer rigdom. Der findes andre alternative metaller til vielsesringen: titanium, sølv, hvidguld, platin.

Se listen med bryllupsleverandører her.

3 tips til at købe holdbare vielsesringe

  • Hvor meget kan metallet i din vielsesring holde til uden at blive ridset?
  • Check diamantens kvalitet og diamantforsikring
  • Hvorledes matcher vielsesringen til forlovelsesringen

indhold