Betal ikke for selve vielsen men få en præst eller borgmester til at gøre det gratis

Flere og flere ønsker i dag at blive viet udenfor – eks. på en strand, i en park eller hjemme hos dem selv. Det er meget svært at få en borgmester ud til sådanne udendørs vielser og stort set umuligt at få en præst fra folkekirken til det. Derfor vælger mange at betale en frikirkepræst for at gøre det, men det koster let 2.000 kr. plus kørsel.

Disse penge kan du spare ved at få en præst eller en borgmester til det, da de jo allerede ér betalt via skatten (med mindre I begge er udmeldt af folkekirken, hvorved I ikke kan få en kirkevielse gratis).

Læs mere om professionel fotografering lige her.

Folk der benytter traditionelle vielser til deres bryllup sparer i gennemsnit 2000 kr.

Traditionelle bryllupper er det eneste rigtige for rigtig mange par og de vil insistere på at bruge en præst eller en borgmester. Så længe parret har råd og er enige om hvilket slags bryllup de vil have, så kan en præst eller borgmester bringe brylluppet en meget højtidelig følelse uden at koste penge, som eks. en frimenighedspræst gør, med mindre du er medlem af den pågældende frimenighed.

Prisen på en frimenigheds-vielse kan variere meget

Prisen på en frimenigheds-vielse kan variere meget, så undersøg prisen der hvor du ønsker din vielse skal foregå. Når du vurderer prisen, så skal du huske at der kan være ekstra gebyrer i form af kørselstillæg for den der skal foretage vielsen og undersøg også om der skal betales ekstra hvis I ønsker at have en prøve på vielsen.

Læs mere på fotograf bloggen om bryllupsfotografering.

Du blive måske nødt til at bruge noget ekstra tid før vielsen hvis du vil vies af en frimenighedspræst

Du blive måske nødt til at bruge noget ekstra tid før vielsen hvis du vil vies af en frimenighedspræst. De ønsker ofte et møde så I kan planlægge vielsen og nogle religioner (eks. katolske bryllupper) kræver man blive undervist og samtidig bruger en god portion tid på at tænke sig godt om før man får lov til at gifte sig.

Se billeder fra professionel fotograf til bryllup i Kolding.

Før du bestiller en præst, borgmester eller giftefoged

Før du bestiller en præst, borgmester eller giftefoged, så vær helt klar over hvor meget du kan betale og om der en helt speciel form for ceremoni der er særlig betydningsfuld for enten dig eller din forlovede. Det er ikke sikkert dit budget tillader det, men hvis det gør, så skal du jo have ceremonien udført på den rigtige måde på din bryllupsdag.

Læs vores artikel om bryllupsfoto og copyright.

indhold