Skal du sende indbydelser ud til dine bryllupsgæster ?

Indbydelser bryllup – Skal du sende indbydelser ud til dine bryllupsgæster, så læs mere her om de forskellige muligheder for at købe eller lave indbydelser! Lav selv dine indbydelser eller køb indbydelser hos professionelle – send dine indbydelser ud elektronisk eller med posten!

Hvad skal du overveje om indbydelser?

Indbydelser og bryllupstraditioner

Der er flere forskellige overvejelser omkring dine indbydelser – husk at sætte penge af i dit bryllupsbudget, så du har råd til den type og den kvalitet indbydelser, du mener passer til dit drømmebryllup!

Du kan anskaffe indbydelser på følgende måde: køb nogle professionelle indbydelser eller lav dine egne indbydelser!

Indbydelser – professionelle og eksklusive indbydelser

Hvis du ønsker professionelle og eksklusive indbydelser og hvis ikke du har tid og lyst til at lave dine egne indbydelser, så er det oplagt at købe færdige, professionelle indbydelser hos de mange firmaer, som lever af at producere og sælge indbydelser.

Priserne svinger så meget at vi ikke vil sætte en pris på her, for det afhænger af så mange parametre omkring dine indbydelser, at vi kunne gætte på alle priser fra 1 kroner til 100 kr. stykket. Tag en snak med en af de mange dygtige designere af indbydelser og få nogle prøver og konkrete priser.

Læs mere om fotografering af bryllupper her.

Lav selv indbydelser

Har du tid og lyst – og evnerne – så kan du lave dine egne indbydelser selv. Det tager så lang tid, at du ikke skal gøre det for ”forretningens skyld” – du vil spare penge på at lave dine indbydelser selv, men hvis du tager i betragtning, hvor mange timer du kommer til at bruge på at lave indbydelser, så vil du blive overrasket over hvor lidt du faktisk sparer. Ér du kreativt og hár du udstyret – eks. computer – så kan du dog få en større tilfredsstillelse og ”noget at få tiden til at gå med”, ved at lave dine egne indbydelser. Når du laver dine egne indbydelser, kan du også bedre tillade dig at eksperimentere lidt med nogle forskellige typer invitationer inden du laver den endelige udgave af de indbydelser, du vil udsende.

Faktabox

  • Vil du købe indbydelser eller lave egne indbydelser, så planlæg det.
  • Opret køb af indbydelser i dit bryllupsbudget, tilføj indbydelser på din huskeliste og find forhandlere af indbydelser i vores shoppingguide

Hvordan sender man indbydelser?

De fleste sender indbydelser ud som ”postkort”-typer eller som breve. Lidt færre ringer rundt eller inviterer gæsterne personligt og nogle få udsender pr. email. Vi synes endnu ikke at email er den rigtige måde at udsende indbydelser på – denne store fest fortjener mere end den hurtige og korte reaktion, vi er vant til at få fra emails. Indbydelser til et bryllup skal være noget man kan føle på og gerne nogle indbydelser, som er smukke og romantiske. Specielt hvis man skal have det vilde kirkebryllup! Det kan være svært at opnå med en email. Hertil kommer at mange ikke reagerer så højtideligt på indbydelser via en email, som på invitationer på ”sort og hvidt”.

En hobbyforretning har tit mange sjove ting til bryllupper.

Tilbehør til indbydelser

Uanset om du laver dine egne indbydelser eller du køber nogle professionelle indbydelser, så husk at holde den røde tråd. Få bordkort, der matcher dine indbydelser i farve og papirvalg. Få lavet takkekort, der matcher dine indbydelser. Bruger du eks. noget specielt papir til dine indbydelser, så bed eks. toastmaster eller gommens bestman og forlover om at sørge for at alle bryllupstaler, festsange osv. kopieres og udleveres på samme papirtype som dine indbydelser – det giver et supergodt indtryk, når dine indbydelser på den måde hænger sammen stil- og kvalitetsmæssigt, med andre dele af dit bryllup!

Hvordan kommer du videre med indbydelser nu?

Prøv at slå et smut omkring bryllupsforum og søg på ordet ’ indbydelser’ – så kan du hurtigt se nogle eksempler på de indbydelser, brugere på Bryllupsmagi.dk selv har lavet. Her kan du også læse om hvor lang tid de selv har brugt på deres indbydelser og evt. læse om de fordele og ulemper der er i det. Du kan også kontakte forhandlere af indbydelser her på denne oversigt.

indhold