Limousine

De fleste brudepar har en drøm om – i hvert fald denne ene gang i livet at sidde sammen med sin udkårne og drikke champagne i en bil der oser af luksus og romantik.

På den store dag er chancen oplagt. Derfor bliver det mere og mere almindeligt, at man lejer en stilfuld limousine som transportmiddel til og fra kirken og videre til fotografen og feststedet.

Bruden i centrum

På bryllupsdagen skal bruden føle sig forkælet og i centrum – lige fra starten, når chaufføren lukker bildøren op og præsentere hende og ”farmand” for noget der ligner en luksuriøs dagligstue. Ofte indrettet med bar, champagne, tv, video, kvadrofoni m.v. På en varm sommerdag vil en kølig brise fra bilens aircondition sikre, at bruden ankommer med en perfekt make-up. Og resten af dagen vil denne tempererede ”suite” virke som et særdeles befriende frikvarter og højne fornemmelsen af luksus og komfort. Pladsforholdene i de store limousiner garanterer tillige en perfekt kjole uden forkerte folder.

Se nogle af Danmarks flotteste bryllupsbilleder.

Professionel service

Chaufføren vil være den professionelle ”guide”, der – som oftest – kende ruten i forvejen, hjælper med at arrangere brudekjolen og sørger for, at festens hovedperson(er) ankommer til rette sted på rette tid. På festdagen gælder det om at slippe for pligter, og jo mere ansvar brudeparret kan lægge fra sig, des mere tid er der til at slappe af, nyde dagen og få det hele med.

Efter kirke

Efter vielsen står bilen og venter på at køre brudeparret videre til fotograf og fest. Og mens gæsterne ønsker tillykke og flittigt knipser pletskud af de nygifte, danner limousinen en smuk baggrund for det lykkelige par. ”Minderne har man da lov at ha`”.

Når brudeparret kører fra kirken, må hele verden mærke glæden. Brudeparret skal kunne ses af alle – det er jo deres dag. Og kører man fra kirke i en lang hvid limousine, kan man ikke undgå at vække opsigt på vejene – folk vender automatisk hovedet for at se, hvad det er, der fejres. Der bliver vinket, smilet og dyttet til dagens brudepar. Og det er netop en del af oplevelsen – også for dem, der bare kigger på.

Mens brudeparret får taget de obligatoriske billeder hos fotografen, venter bil og chauffør for til sidst at køre de forventningsfulde hovedpersoner til festen, hvor gæsterne står klar til at tage imod.

Herefter slutter limousinen sin arbejdsdag og den store aften kan begynde.

Se flere bryllupsleverandører her.

Pris og valg af bil

Priserne på limousinekørsel med chauffør er afhængig af, hvilken bil man vælger, turens længde, og hvor længe man vil disponere over bilen. Typisk vil prislejet ligge omkring 2.500 kr. for et helt bryllupsarrangement, men det er klogt at undersøge markedet.

Ligeledes skal man være opmærksom på, at ”limousiner” kan være alt fra Mercedes, Jaguar og Rolls Royce til de store amerikanske limousiner som typisk er Cadillac og Lincoln. Derfor er det vigtigt, at man ved, hvad man ønsker at køre i. Det er absolut en god idé at få tilsendt en brochure med fotos af bilen og evt. forhøre sig om interiør, champagne, aircondition og sædernes placering. Hvis der er brudepiger/svende med, er det jo rart at vide, hvor de skal sidde.

Limousinen danner de luksuriøse rammer om en uforglemmelig oplevelse, og det er derfor sikrest at være på forkant med den del af arrangementet og bestille bilen i god tid, så man ikke går i panik den sidste måned før brylluppet.

Mangler i en god opskrift til maden eller desserten?

indhold