Begynde at tænke på ønskeliste tidligt

Begynde at tænke på ønskeliste tidligt! Start i dag med ønskelisteverktøyet her.

Invitere mange gæster, vil du modtage mange gaver – og det er en god idé at være på forkant, og til at tænke grundigt over, hvad du rent faktisk ønsker dig. Det værste der kan ske (både for dig at gæsterne) er, at du ender op med et ønske liste, der omfatter “i-sidste-øjebliks-ønsker”, og det er ikke ting, du virkelig ønsker.

Det tager tid at skrive lange ønskesedler, og forsøger derfor at holde de ønsker, samlet på ét sted – brug ønskelisteverktøyet helt gratis!

Tiden går hurtigt alligevel – og kun forestille mig, hvor svært det kan være at have lyst til ting til en fødselsdag eller til jul – og så at tænke videre på, at du vil holde et bryllup på måske 50 gæster – hvor hver af dem ønsker at give en lille eller en stor ting (!)

På nettet kan du sætte ønske liste over alle Christiania Glassmagasinbutikker.

Læs også:

Det kan også være en god idé at tænke over, om du bør have en gavekoordinator, som holder en lille oversigt for gæsterne af, hvad der er købt af andre, og hvad der stadig er “inaktiv” på ønskesedlen. Den kóordinerer dette, få ønskesedlen deres sendt e-mail, lige fra ønskelisteverktøyet – ud over at have styr på, hvilke butikker, som du sender til listen.

På den måde slipper du for forhåbentlig at få 12 vannkarafler i Rosendahl-serien.