To forslag til hvordan du gratis kan invitere dine gæster!

Forslag til hvordan du gratis kan invitere dine gæster – Du kan altid sende invitationer ud uden at bruge tonsvis af penge, men det vil stadig tage en stor luns af dit bryllupsbudget. Du kan lave dine egne invitationer eller få en god aftale med en print/kopibutik eller en kontorartikelbutik. Du kan også bruge invitations gør-det-selv-pakker til at spare penge hvis du vil have traditionelle bryllupsinvitationer. Her kan du så lave dine egne kort med det indhold du synes der skal være, og samtidig spare penge.

Husk at få sendt jeres bryllupsinvitationer ud.

Når vi taler om porto, så er det en god og billig måde at spare penge på invitationerne på

Når vi taler om porto, så er det en god og billig måde at spare penge på invitationerne på, hvis du bruger de fortrykte kort man kan købe på posthuset. De er også en god måde at få dine gæster til at give svar på uden du behøver at vedlægge ekstra konvolutter og kort.
Tænk også over størrelsen på dine bryllupsinvitationer inden du køber eller bestiller dem. Mange mennesker tror at de kun betaler for vægten af brevet og ikke for størrelsen. Men det er ikke altid tilfældet. Dobbelttjek hvor meget porto du skal bruge alt i alt på samtlige invitationer før du sender dem af sted!

Hvad siger dine bryllupsinvitationer om dit bryllup?

Hvis du kan sende indbydelser ud til jeres bryllup helt gratis

Hvis du kan sende indbydelser ud til jeres bryllup helt gratis, er det den allerbedste løsning for alle der har et stramt budget eller for dem der har brug for lidt mere økonomisk råderum. Andre der vælger ikke at sende papirinvitationer ud, gør det fordi de tænker over hvos stor en påvirkning det kan have på miljøet. Uanset hvad grunden er, så er der to muligheder for at sende gratis eller ekstremt billige invitationer ud.

Først, så kan du blot ringe til dine gæster. Så kan du næsten ikke gøre dine bryllupsinvitationer mere personlige! Alt efter hvilket telefonabonnement du har, så undersøg lige minutprisen. Hvis du betaler meget pr. minut kan det måske betale sig at købe et billigt taletidskort og bruge det når du ringer og inviterer dine gæster.

Hvis det skal være helt gratis at sende dine bryllupsinvitationer ud, så send dem via e-mail

Hvis det skal være helt gratis at sende dine bryllupsinvitationer ud, så send dem via e-mail. Den form for service er rigtig god, da den lader dig give invitationerne et personligt præg og samtidig holder styr på de svar du modtager. Hvis du vælger at sende en almindelig e-mail i stedet, så have lister over dine svar og husk på at ikke alle tjekker deres e-mail jævnligt eller har en e-mail adresse overhovedet. Hvis du ikke rigtigt får nogle svar, så bliver du nødt til at ringe til folk i stedet.

Du kan sende invitationer ud uden at betale noget overhovedet eller du kan vælge at være meget sparsommelig og miljøbevidst med dit valg af papirinvitationer. Om du vælger det ene eller det andet, så sørg for at sende invitationerne ud i god nok tid til at folk har tid til at svare og planlægge det. (Forslag til hvordan du gratis kan invitere dine gæster)

indhold