Bare fordi du skal giftes og gerne vil nyde din vielse, reception og bryllupsrejse betyder det ikke, at din arbejdsgiver vil lade dig forsvinde på magisk vis

Bed om fri fra arbejde i dagene før og efter brylluppet. Bare fordi du skal giftes og gerne vil nyde din vielse, reception og bryllupsrejse betyder det ikke, at din arbejdsgiver vil lade dig forsvinde på magisk vis og komme tilbage når du er klar! Når du kender datoen for jeres bryllup og ved hvor meget tid I vil have til bryllupsrejsen eller bare til at nyde tilværelsen som nygifte, så bed om fri på dagene inden eller efter bryllupsdatoen.

Brug ikke penge for lære brudevalsen på en danseskole Giv gæsterne jeres dekoration fra brylluppet Tema bryllup cupcakes Bryllupsfest Havebryllup med lækker sommerstemning Hold et eventyrligt sommerbryllup Bryllupsinvitationer sendes ud Frugtvin som velkomstdrink til bryllup

Alt efter hvilket forhold du har til din arbejdsgiver….

Alt efter hvilket forhold du har til din arbejdsgiver kan dette sommetider være en stressende situation. Du kan måske bruge den spænding og organisationssans du får fra WeddingTools til at finde det mod og den strategi du skal bruge for at henvende dig til din chef når du skal bede om fri på dagene inden eller efter bryllupsdatoen.

Mange andre brudepar har måttet bede om fri på dagene før eller efter bryllupsdagen. Her kan I se hvad andre brudepar har fundet ud af virkede for dem og endda hvad der ikke virkede. I kan endda også dele ud af jeres viden og hjælpe andre brudepar!

Se billeder fra professionel bryllupsfotografer i Danmark her.

Når du tænker på jeres bryllupsdato så overvej om det er en god tid at holde fra fra arbejde eller ej

Når du tænker på jeres bryllupsdato så overvej om det er en god tid at holde fra fra arbejde eller ej. Mange virksomheder har ”højsæsoner” og det kan være sværere at få en række fridage af hvilken som helst grund, selv et bryllup. Hvis I vælger at holde jeres bryllup i denne periode er det bedre, jo tidligere du beder om fri i dagene før og efter bryllupsdatoen.

Det kan være du kan finde frem til en passende ordning med din arbejdsgiver når du vil bede om fri på de dage du har behov for før og efter brylluppet. For eksempel kan du tilbyde at arbejde på en helligdag eller arbejde over til gengæld for den fritid du gerne vil have.

Se spændende billeder ved dygtige fotografer her.

De fleste arbejdspladser har en vis fleksibilitet til planlægning

De fleste arbejdspladser har en vis fleksibilitet til planlægning af medarbejdernes fritid til enhver lejlighed. Hvis du finder ud af at din anmodning er kommet i modvind kan der være en udvej. Hvis du er medlem af en fagforening kan du bede om assistance. Du kan også se om der er en medarbejderrepræsentant der kan forhandle på dine vegne.

Det meste af tiden er det ikke svært at få de dage fri man har brug for til sit bryllup

Det meste af tiden er det ikke svært at få de dage fri man har brug for til sit bryllup, så det er ikke noget I skal stresse over medmindre der viser sig at være et faktisk problem. Hvis du virkelig får et problem så benyt de muligheder du har for at arbejde lidt med din arbejdsgiver. Hvis alt andet går galt så brug din kreative side og undersøg hvilke andre muligheder du har.

Jo før du beder om fri i dagene før og efter jeres bryllup, jo bedre er det for dig og din arbejdsgiver. Hvis I er nødt til at foretage nogle ændringer er det bedre for alle involverede jo tidligere I kan gøre det.

Hvis du finder ud af at du simpelthen ikke kan få den tid du vil have fri fra din arbejdsgiver men har sat brylluppet til den bestemte dag så overvej at tage fri i to separate tidsblokke. Tag hvad du kan af fri til brylluppet og hold så bryllupsrejsen på et andet tidspunkt.

Se smukke bryllupsbilleder lige her.

indhold