En stor dæk bestyrelser sende signaler om, at værterne har lagt sig i selen for at skabe en god stemning og få gæsterne til at føle sig værdsat.

Husk, at det er tilladt at spille lidt med borddekkingen!

Her sausenebbet været blomstervase, og på forsiden er rigt farvede blommer. Dekoration, der kan spises er altid populære og bidrager til den gode stemning omkring bordet.

Til at dække et fint festligt bord er at gøre til ære for gæsterne. Der er mange måder at gøre det, selv jeg har forstand på at bruge enhver dekoration, der er spiselige. Bordet i denne historie er, blandt andre ting, der er indrettet med blommer, men det kunne også have været slik eller snacks. Jeg tror, det bliver en lidt mindre stiv, med en levende bordet!

Tilføje et lille stykke slik på pladen eller stikker en drue ned på gaflen dette er med til at sætte den gode stemning med en tid. Også, hver gæst til at føle sig specielle.

Til at skabe bevægelse på bordet, jeg kan lide at sætte en blomst i hvert glas. Det er til gavn for friskhed ud over bordet og gør det til en lidt speciel. De briller godt kan være lidt anderledes, genbrug af de fine flasker og gamle glas er bare fint. Det er ikke nødvendigt at ruinere til at skabe et spændende bord! Et andet greb, der giver flot effekt er at bruge tingene på en ny måde. I rapporten her har vi brugt sausenebbet som vase. Det løser lidt op og få gæster til at stoppe for en anden. Lidt humor på tavlen er aldrig forkert! Med en hvid dug i bunden-det formelle nok, vil jeg kalde det tradition med et lille twist.

Det kan også være rart at gøre en smule af bestik og servietter. Her er der pakket sammen, med en lille blomst gemt under bånd hele vejen til slutningen. Bestyrelsen kortene på den anden side er enkel, men håndlavet. En ikke kan sætte pres på alle på samme tid! Så vil der være alt for mange indtryk. På en mindre, indrettet bordet ville det passe med de mere omfattende sted kort. Men selv en simpel sted kort kan gøres særligt med et lille digt, en gåde eller et lille personlige hilsen på bagsiden.
Den vigtigste partytrikset er dog levende lys.
Selv hvis du er nødt til at køre rundt i sin badekåbe når du gør det – antænde alle lysene, før gæsterne kommer!
Så er du har købt dig tid – på samme tid som alle føler sig velkommen.

Billede 1
Dekorative med en enkelt orkidé i en smuk vase. Dette kan også arbejde med, for eksempel, en pasta, der flyder i vand. Orbit vase fra Crystalite Bøhmen.

Billede 2
Sausenebb Sølv Paisley fra Kongeligt Porcelæn. Lyslykt: Deniz fra Denizli.

Billede 3
Mange forskellige glas med forskellige blomster i hele bordet scatters indretning, og giver et balanceret indtryk af, uden strenge symmetri. Blommer gøre for en lille ekstra twist. De farver, bør der – som her – være ton-i-ton.
Service: Sølv Paisley fra Kongeligt Porcelæn. Bestik: Osaka. Glas Vino Classico fra Stiernholm. Fyrfadslys: Deniz fra Denizli.

Læs også: