Når man skal giftes, er der utrolig mange ting som skal planlægges og være i orden. For mange er bryllup en af de største og vigtigste dage i deres liv, og derfor er det vigtigt at alle detaljer er på plads, så dagen kan handle om det som bryllup bør handle om; kærlighed. Få tips og tricks til hvordan du sørger for at din makeup er knivskarp, så du kan se smuk ud hele dagen. Når din makeup er fantastisk, vil dine bryllupsbilleder også blive fantastiske.

I har sat datoen, og tiden flyver afsted. Lige om lidt så står i der på dagen, og så er den store bryllupsdag endelig kommet. I har helt sikkert brugt en masse tid på at planlægge og sørge for at alle detaljer var på plads, så det hele kan blive magisk og uforglemmeligt. Men har du ikke styr på makeuppen endnu, så kan du få det med det samme. Her kan du læse kort om tips og tricks til at få lækker hud og en fantastisk makeup til din store dag. Med en smuk makeup bliver dine bryllupsbilleder nemlig også endnu smukkere. Du kan finde alle beauty produkter som du skal bruge på eller op til din store dag ved at klikke lige her. 

Alle har hver deres smag i makeup, og uanset om du vælger selv at lægge din makeup, eller om du ansætter en makeupartist, så bør du tænke over i hvilken stil du gerne vil have din makeup. Test den gerne af et par gange før dagen, så du er sikker på at det er præcis som du vil have det. 

Brudepige out fit

Start i god tid

Der er ingen tvivl om at basen til en god makeup, er en smuk hud. Derfor er det en god idé at starte med sin hud i god tid. Man kan nemlig ikke fikse hudproblemer over natten, så derfor kan du med fordel anskaffe dig nogle gode produkter og sammensætte en god hudplejerutine i god tid før brylluppet, så du på dagen har smuk og glødende hud.