Det bliver den dag, du aldrig kommer til at glemme

Det bliver den dag, du aldrig kommer til at glemme. Han satte sig ned på knæ, præsenteres du for en fantastisk forlovelsesring, og du takkede glade med et højt og tydeligt “Ja!”. Adrenalin, din tid øges, hver gang du siger: “Vi skal giftes!” Den spænding, der kan blive yderligere reduceret nogle, når bryllupskostnadene ikke længere bare en tanke, men en realitet.

Book jeres bryllupsfotograf i god tid

bryllupsfotograf nordjylland

I henhold til eu “Bryllupsvenner.ingen” vis snittmålinger fra budsjettverktøyet, at den nyligt gift par i 2013, der anvendes ca. 94.500,- på sit bryllup.

mange par bruger langt over 100.000 kroner på deres fest

Det vil sige, at mange par bruger langt over 100.000 kroner på deres fest, og for at gøre det endnu en lidt dårligere, det er ofte ikke engang påkrævet bryllupsrejse.

– Er det virkelig muligt at planlægge en mindeværdig bryllup uden at låne sig til over pipa i den bank? Absolut! Disse par budsjettipsene vil hjælpe dig til at fejre et bryllup jubilæum med stor succes – fra blomster og pynt af lokaler og kjole – uden at ruinere hverken du eller banken.

En overkommelig pris eller i det mindste en billigere brudekjole

Billigere bryllupsbusjett brudekjoleEn af de vigtigste elementer i et bryllup planlægning, hvad du som bruden vil have på dig. De fleste brude, har for længe siden besluttet, at de naturligvis kommer for at blive gift i en brudekjole, da brudekjoler ofte at være lige så unik som muligt, er prisen også derefter.

Du vil formentlig uden at tænke over det, bruger længst tid på at vælge den brudekjole, du vil have. Brude kjole, som du helt sikker på, ønsker at se til, er den perfekte kjole, der tager pusten fra både den nette så godt som alle de gæster, i det du går op ad kirkegulvet, og vide, at du er nu, minutter væk til at høre præsten sige: “jeg erklærer jer nu til at være ret ektefolk til at være”.

Det er således denne kjole, der ofte kan få selv store budgetter til at briste, men hvis du tænker lidt anderledes, det behøver ikke være så dyrt alligevel;

Den første ting du skal gøre, er selvfølgelig at se ud af de kjoler, du bedst kan lide. Enten i den sædvanlige fysiske saloner og butikker eller på nettet. Kig gerne på den norske bryllupssider at sælge kjoler. Uanset hvilken kjole du endelig beslutter sig for at forsøge at få fat i, så forsøg så godt du er i stand til at være ude i god tid.

Efteråret

Efteråret er ofte den korrekte tid til at shoppe de brude kjole, hvordan temaet er lidt om at spare penge. Foråret er den dyreste. Så alle designere står klar med “årets modeller”, og som du sikkert ved, er “årets modeller” er også den dyreste. Betyder det noget, hvis brudekjolen er fra 2015, eller 2013, så længe du synes, det er smukt – og det er brudekjolen, du ønsker?

Hvis i skal giftes i Helsingør, så skal i bruge en fotograf ikke?

Kontakt butikken

Kontakt butikken for at høre hvornår høstsalget starter, og om de kommer til at reducere prisen på den kjole, du har set dig ud. Husk, at det er tilladt at diskutere prisen alligevel.

En anden mulighed du har for at gøre tilbud på billige brudekjole er at se til bryllup kjoler, der er tilsalgs på det private marked. Mange brude vælger at sælge deres bryllup kjole efter ceremonien, og derefter kan du finde flotte kjoler til en meget meget lavere pris, end hvad de koster i brudesalonger eller i online-butikker. Brudekjolen er brugt 1 gang, 1 nat – og der er således en supergod handel, hvis du får den brudekjole af f.ex. 50%. Så skal du også være i stand til at påspandere brudekjolen til en professionel kemisk tøjrens – så det er absolut lige så god som ny!

en billig brudekjole

Den tredje løsning på en billig brudekjole, hvis du alligevel er i gang, en ferie eller en tur til et andet land i et stykke tid, før brylluppet finder sted. Hvis du rejser, for eksempel bare i Danmark, kan prisniveauet være en helt anden. Du er på en romantisk forlovelsestur til Budapest, kan det være endnu billigere. Fra en artikel udgivet i VG.nej det kom ud af den samme bryllup kjole kan koste 2050 millioner mindre i Danmark, og næsten 2500 millioner mindre i Budapest. Men husk at shoppe for under 6000 dollars i alt. Det er nemlig det samlede beløb, du kan handle for i udlandet, uden at skulle betale for fortoldning. Dette gælder, hvis du rejser uden for det forenede Kongerige i løbet af en dag.

Den fjerde mulighed er at være aktiv på brudeshows og bryllupsmesser. Måske har en af brudekjoleutstillerne et messetilbud til dig? Spørg venner, der ønsker at være med, og kig efter drømmekjolen på en bryllupsmesse!

Mange muligheder for billige blomster

Billigere bryllupsbusjett blomster. Populære blomster til brude buketter er roser, liljer og gardeniaer. Selv om disse blomster er så absolut gorgeous og smukke, de kan også være frygtelig dyrt. Igen, “At the Wedding” hendes råd, for at kigge lidt på nettet.

virksomheder på internettet

Der er en god antallet af virksomheder på internettet, som er at sende friske og smukke blomster på en langt mere rimelig pris end de lokale blomsterforretninger. Og hvis du ønsker det, kan de fleste blive kontaktet for at sammensætte en pakke med både brudebukett, bordoppsatser og blomster til enhver forlovere eller brudepiger i samme tema.

Blomsterne er sendt direkte til dit hjem, eller at bryllupslokalet deres. Du kan for eksempel se en lille smule på Interflora.ingen eller euroflorist.nej. Eller søger du blot efter “Blomster til bryllupper” på en søgemaskine.

Hvis du tror, at prisen er stadig lidt høj, kan du for eksempel forsøge at erstatte roser med nelliker. Nelliker er smukke og rummelige, kommer i en regnbue af farver, og koster meget mindre end roser. Floristen du vælger, kan helt sikkert også tilbyder et væld af andre ideer, der opfylder dit budget.

En anden mulighed er, silkeblomster

En anden mulighed er, silkeblomster. I udlandet dette er meget populære, men der er også norske virksomheder, der tilbyder blomster lavet af silke, men det kan være, at du er nødt til at se lidt ekstra. Silkeblomster med god kvalitet kan være så naturtro, at det vil være omtrent umuligt at se, at de blomster er ikke reel. Korrekt professionelle silkebuketter vi har fundet på priser på omkring 20 dollar (USD). Noget andet dejligt at have silkeblomster er, at disse ikke visner dagen efter, og kan derfor også blive bevaret som et minde fra brylluppet dagen.

Et fantastisk bryllup på et overkommelig budget

Billigere bryllupsbusjett bryllsfestDe de fleste par bruger næsten halvdelen af dit budget på de faktiske wedding party. Det går dog muligt at tilføje op til en forrygende fest uden at falde over bordet i forhold til økonomien. Ved siden af de tips, som du allerede har læst ovenstående, kan du spare en masse penge ved at følge disse sparetipsene, og stadig holde standarden på et højt niveau:

Den typiske bryllup fest, der afholdes i aften, indeholder en tre-retters middag. En af de gode råd er at holde sig væk fra indrefiléten, eller hummermiddagen, og i stedet erstatte med kylling eller gode pasta retter. Ikke alene er disse retter den en god del billigere, de er også meget sundere.bryllupsfoto brud

Alkohol til brylluppet

Alkohol er en anden betydelig omkostning. I stedet for at gå til en helt fri bar, så gør det en smule lettere. Gæsterne tilbydes to eller tre imponerende vine, der passer godt til det måltid, du tjener. De kan snarere vælge mellem disse. De fleste vil ikke engang vide, hvor drikkevarer er, vil de blive imponeret over, at de kan vælge mellem forskellige vine. Hvis middagsbudsjettet stadig revner, og derefter flytte brylluppet part i den tidlige eftermiddag. Bryllup receptioner, at der afholdes en lidt tidligere i dag, at der fokuseres mindre på mad, og i stedet for en fuld middag, så tjente det til sandwich eller enhver anden form for snacks. Det kan se lige så store, og alligevel er vellidt af gæsterne. Dette kan reducere omkostningerne af deres betydeligt.

Ønsker du at pynte lidt ekstra på bordet?

Ønsker du at pynte lidt ekstra på bordet, og vil ikke koste dig en unik bryllupspynt i lange baner, som det er, selvfølgelig, Til Bryllup ton af overkommelige muligheder, med god kvalitet, der virkelig gør bordet smuk, stemningsfuld, og vidunderligt.

Selvfølgelig kan du også gøre en masse selv. Det er ikke noget, der er forkert, og ofte så er stemningen under festen endnu mere personligt om bruden selv har gjort nogle af de ornamenter.

en tur i naturen for at finde masser af store sten

Du kan For eksempel gå en tur i naturen for at finde masser af store sten, grene eller skaller – og gøre disse til flot udsmykning. Er du i tillæg til at det er praktisk for dig, og kan sy eller hækle lidt, der er ikke noget i vejen for at gøre servietter, bordkort eller noget andet tilbehør, du kan tænke på. Dette forudsætter selvfølgelig, at du har lidt tid før brylluppet. Jo mere du selv opretter, jo mere minder, du vil skabe omkring bryllup og bryllupsfest deres.

Gæsterne

Gæsterne vil også helt sikkert komme til at kommentere til hver andre, og at du af, hvor store du har lavet det. Og alle de positive tilbagemeldinger, der tæller en masse, når det kommer til en uforglemmelig og dejlig bryllup ceremoni.

Hvis du udskriver denne artikel og læse den et par gange, vil du helt sikkert også få andre ideer til, hvordan du kan spare lidt i forhold til bryllupsbudsjettet. Det vigtigste er, at du føler dig afslappet med tanken om planlægning. At være afslappet, rense stress, og stress kan hurtigt ødelægge lidt af den vidunderlige tid, du nu går ind i.

Vi håber, du vil nyde planlægningen af deres bryllup, er i stand til at holde budgettet på et rimeligt niveau, og med alle de sparer udgifter, kan du endelig få mulighed for at udvide deres bryllupsrejse er selv lidt længere end hvad du oprindeligt havde tænkt.

Læs også:

indhold