Flere og flere vælger at holde deres bryllupsfest selv, under private rammer såsom derhjemme eller i lejede lokaler

Spar penge ved at hyre serveringspersonale på den smarte måde. Flere og flere vælger at holde deres bryllupsfest selv, under private rammer såsom derhjemme eller i lejede lokaler, frem for at bruge en dyr restaurant. Derfor får mange også brug for at hyre hjælpere til eks. servering og oprydning – følg disse gode råd, så du let sparer 5.000 kr. på løn.

Se bryllup fotograferet på smukke Koldinghus her

Uanset hvordan dit bryllupsbudget ser ud eller hvad du tror du skal gøre ved din bryllupsfest, så tro om igen. Du behøver nemlig ikke hyre en tjenerstab der koster dig mange tusinde kroner for et par timer. Når du griber det rigtigt an, kan du nøjes med at betale serveringspersonalet med at godt måltid!

Der findes mange sjove festartikler til bryllupsfesten.

Spar 5.000 kr. ved at hyre et pålideligt, men ikke helst så erfarent serveringspersonale.

Hvis dit bryllupsbudget tillader dig at hyre serveringspersonale der koster op til 200 kr. i timen pr. medhjælper, så er du rigtig heldig! De fleste par har ikke særlig stor fleksibilitet i deres bryllupsbudget så snart de medregner de andre udgifter, så der er sjældent ret meget til at betale et serveringspersonale med. Så snart du ved hvad der skal serveres til dit bryllup, så kan du begynde at være lidt kreativ med dine muligheder for serveringspersonale.

Du har måske besluttet selv at lave mad til festen

Du har måske besluttet selv at lave mad til festen. Dette er en gode måde at spare penge på og du kan spare endnu mere da du faktisk ikke har brug for at hyre serveringspersonale til at servere maden. Anret maden f.eks. som buffet, så gæsterne bare kan gå derop og selv tage hvad de gerne vil have. Det eneste du skal sikre dig er en plan for hvem af dine pålidelige familiemedlemmer og venner der løbende holder øje med maden, og sørger for at der kommer friske forsyninger og at der bliver tørret op hvis nogen skulle spilde.

Hvis du foretrækker at få maden serveret

Hvis du foretrækker at få maden serveret, så spørg de unge mennesker der er med, om de vil hjælpe med at servere. Hvis du ikke kan finde nogen der er villige til bruge aftenen med at påtage sig denne opgave, så spørg om de kender nogen der kunne tænke sig at hjælpe til gengæld for gratis mad og en skøn fest. Teenagere og studerende vil sikkert gerne have deres venner med til festen og ad den vej kan du sikkert finde nogle hjælpende hænder.

Ind i mellem kan du ikke undgå at skulle betale for en tjener, men du kan stadig spare penge ved at hyre nogen for mindre end hvad du skulle give hvis du fik nogen fra et professionelt serveringsteam. Sæt en annonce i avisen efter et par tjenere der er villige til at arbejde for mindre eller for at gavekort.

Du behøver ikke at hyre folk til al slags hjælp ved dit bryllup

Du behøver ikke at hyre folk til al slags hjælp ved dit bryllup. Jo flere familiemedlemmer og venner du får til at hjælpe dig, des mere intimt bliver oplevelsen for jer alle! Hold også dit budget i tankerne samtidig med du har et åbent sind og så behøver du måske slet ikke bruge noget på at have et ansvarsfuldt og underholdende serveringspersonale til dit bryllup.

indhold