Blomster til bryllup kan enten være brudebuketter eller blomster pynt

Blomster til bryllup kan enten være brudebuketter eller blomster pynt såsom en dekoration til bordet, bordpynt eller oppyntning af kirken. Du bør måske vælge en blomst, som spiller ‘hovedrollen’ (eks. den klassiske rose) og så supplere op med andre blomster og planter.

Læs vores artikel om brudebuketter her.

Dekorationer til at pynte bordet med til din bryllupsfest

Dekorationer til at pynte bordet med til din bryllupsfest, findes i mange udformninger. Nogle dorddekorationer til bryllup minder måske om en sammenplantning, mens andre er fint pynt, der hænger ned fra dine lysestager. Husk altid at få jeres fotograf til at tage nogle flotte billeder af blomsterne til jeres bryllup!

Klassiske bryllups-blomster er jo eks. roser i forskellige røde og lyserøde nuancer

Du skal huske at sørge for vaser og opbevaring til de mange blomster og buketter du helt sikkert får tilsendt med bud – eks. via Interflora – til dine vielse. Klassiske bryllups-blomster er jo eks. roser i forskellige røde og lyserøde nuancer og mange laver et gennemført tema, hvor der er den samme type blomst i både brudebuketten, bordpynt og pynt i kirken. Det giver et meget gennemført indtryk! Når du sender takkekort ud, så husk at takke for de blomster, venner og bekendte har sendt jer!

Læs artiklen: Gommens påklædning her

Nogle sender også blomster med rundt som sangskjulere til deres bryllupssange

Nogle sender også blomster med rundt som sangskjulere til deres bryllupssange – der er mange slags underholdning til bryllup og i særdeleshed sange og sjove indslag, så når musikken spiller til sangen, sidder blomsten måske vedhæftet på en rose eller lign. Der er mange ideer til at kombinere sang, musik og blomster i underholdningsindslag og eks. kysseritualer.

Læs mere om den rigtige bryllups etikette.

Når du skal pynte kirken

Når du skal pynte kirken, skal du huske på, at mange blomsterbutikker, har meget kreative dekoratører ansat, som kan give dig gode råd. Nogle blomsterhandlere tager gerne med dig ud i kirken eller til rådhuset for at se på mulighederne for at pynte med blomster. Langt de fleste har også levering af blomster, så de selv sørger for at eks. kirken får dem i god tid og ikke mindst god stand.

Et sparetip

Et sparetip: mange vælger at benytte blomster og planter fra egen have. Har du en have og er du ude i god tid, kan du måske nå at plante dine helt egne blomster, buske eller måske stauder – du kan købe det hele på planteskole og i blomsterbutikker og hvis ikke du har en have men kun en altan, så kan du have blomsterne i en krukke 🙂

Læs mere om bryllupsfotografering her.

indhold