Bryllupssmykker kan lånes eller laves selv!

Du behøver ikke at bruge en krone på smykker til bruden – Uanset hvilket type bryllup bruden har planlagt, så vil hun altid gerne være en smuk brud! Fra top til tå vil alt hvad hun har på, være nøje udvalgt for at forstærke og understrege alle hendes smukke kvaliteter, indre som ydre. Mens kjolen, sløret og blomsterne er vigtige tilbehør, så kan brudens smykker være noget som bruden kan være meget kræsen omkring.

Bryllupsbudgettet tilbyder måske ikke ret megen fleksibilitet når der skal købes smykker til bruden, men det betyder ikke at hun ikke kommer til at elske de smykker hun får på til sin bryllupsdag!

Efter bryllup kommer børn og billeder af børn.

Der kan snildt spare 5.000 kr. hvis du låner eller selv laver dine bryllupssmykker.

Afhængig af dit bryllupsbudget, så er du måske heldig nok til at have lidt penge til at købe smykker til bruden for. Du kan få lækre nye smykker hvis du ved hvor og hvornår du skal købe dem. Du kan f.eks. udnytte udsalget efter jul og nytår til at finde nogle billige men værdifulde smykker! Højtiderne er et populært tidspunkt for folk til at købe smykker til deres kære på, og de fleste butikker har et overskud af varer de skal af med før de nye varer kommer til den næste sæson.

Se kreative bryllupsfotos lige her.

Nogle butikker har reduceret op til 75 % af prisen

Nogle butikker har reduceret op til 75 % af prisen! Det betyder at hvis du gerne vil købe en halskæde, der oprindeligt kostede 1.000 kr., så kan du nu slippe med at betale 250 kr. for samme halskæde! Når du har et stramt budget, så er det en stor besparelse for at fantastisk smykke. Hvis du vil købe smykker til dine brudepiger også, så er dette også det rigtige tidspunkt at gøre det på.

Glem heller ikke at smykkeafdelingerne i stormagasinerne

Glem heller ikke at smykkeafdelingerne i stormagasinerne også er fyldt med flotte, sjove og klassiske smykker, som ingen behøver at vide ikke er ægte. Du kan vælge smykker der er enkle og fint lavet, for en lille del af hvad de ægte smykker koster. Udsalg kan spare dig for mange penge når du køber brudesmykker.

Skal i giftes i Haderslev ? Se billeder fra bryllupper her.

En af de mere populære trends lige nu er at bruden bærer et smykke

En af de mere populære trends lige nu er at bruden bærer et smykke der har tilhører hendes mor, bedstemor eller en anden person med stor betydning for hendes liv. Dette er ikke alene en smuk måde at ære hinanden på, men det tillægger også endnu mere betydning for det du har på den dag. Det klarer også din ”noget lånt” på din bryllupsdag!

Hvis du ikke er i stand til at finde præcis det du leder efter til den pris du vil

Hvis du ikke er i stand til at finde præcis det du leder efter til den pris du vil, så kan du lave dine bryllupssmykker selv. Selvom du ikke synes du er kreativ overhovedet, så findes der håndarbejdsundervisning på aftensskoler og online vejledninger, der sikrer dig at du kan lave dine egne bryllupssmykker! Køb dine ting i en stor hobbyforretning for at sikre dig den billigste pris for dine lav-selv smykker.

Glem heller ikke at kigge i genbrugsbutikker når du leder efter bryllupssmykker til bruden. Det kan godt være de ikke lige har tilhørt nogen hun kender, men disse smykker har alligevel deres egen historie og karakter!

Læs artiklerne om fotografer her.

indhold