Sådan vælger du en forlover og brudepige

Sådan vælger du en forlover og brudepige – Det er en spændende og lykkelig tid når man bliver forlovet. Det var sikkert ikke svært at beslutte dig for at gifte dig med din forlovede!

Når du har taget beslutningen om at blive gift, er det så tid til at træffe andre valg så du kan blive klar til at bryllupsdagen. Der er flere ting du bør tænke på når du skal vælge en forlover og brudepige. Lige fra de opgaver de skal løse til den pengemæssige side af sagen omkring indkøb af tøj og lign.

Hvis i skal giftes skal i også have en kompetent bryllupsfotograf.

Det kan koste tusinder af kroner hvis du bliver nødt til at skifte en uengageret eller overivrig forlover eller brudepige ud med en anden

Det kan altid være stressende og svært når man skal træffe vigtige beslutninger. Mens der ikke rigtigt findes en nem måde at vide hvordan man vælger en forlover og brudepige, er der til gengæld mange ting du kan overveje som vil gøre det lettere for dig at bestemme dig.

Først skal du huske på at det er din beslutning og at ingen skal blande sig i din endelige afgørelse. Du har brug for at være omgivet af folk du selv har valgt på din bryllupsdag, og de mennesker der skal være tættest på dig, så som forlover og brudepige, skal udvælges personligt.

Tag dig god tid til at tænke på hvem du bedst kunne tænke dig skulle være hos dig i en svær eller krævende tid. Din bryllupsdag skal selvfølgelig ikke være sådan, men hvis du render ind i vanskeligheder eller problemer, så har du brug for nogen du kan stole på og kan sætte din lid til.

Derefter så tænk på hvem du kender der er ansvarlig nok til at håndtere den slags ansvar der følger med at være forlover eller brudepige.

Se nogle super utraditionelle bryllupsbilleder lige her.

For eksempel, så bør dit valg af forlover være en der er ansvarlig og selskabelig

For eksempel, så bør dit valg af forlover være en der er ansvarlig og selskabelig. Han skal sørge for at hjælpe gommen med indkøb af tøj og brudebuket, arrangere polterabend for gommen, sørge for gommens venner er hvor de skal være før, under og efter brylluppet og også tjekke om gæsterne hygger sig under festen. Hans skal også sørge for ringen eller ringene under selve vielsen.

Brudepigen skal også være en ansvarlig person

Brudepigen skal også være en ansvarlig person. Hun skal være brudens støtte og ledsager under hele forberedelsesprocessen. Hun skal også sørge for brudens polterabend, hjælpe med alle aspekter af bryllupsplanlægningen og forberedelsen, ligesom hun også skal være selskabelig og imødekommende overfor alle gæsterne ved festen.

Ta et kig i vores kartotek om bryllup her.

En anden meget vigtig faktor at tænke over når du vælger forlover og brudepige

En anden meget vigtig faktor at tænke over når du vælger forlover og brudepige, er den økonomiske side at engagementet. Leje af tøj til forloveren og brudepigekjole til brudepigen kan være temmelig dyrt afhængig af brudens og gommens valg. Polterabends og andre udgifter i forbindelse hertil kan beløbe sig op til 10.000 kr. i nogle tilfælde, hvilket du, som brud og gom, heldigvis normalt ikke skal betale noget af!

Vær forsigtig når du vælger forlover og brudepige

Vær forsigtig når du vælger forlover og brudepige. Et uansvarligt valg kan blive dyrt. Vælg de personer du ved har råd til at leve sig ind i rollen – lad være med at vælge den type, som forventer at du så betaler deres tøj, overnatning, transport osv. Overvej omhyggeligt alle aspekter af hvad du forventer og hvem du stoler på kan give dig hvad du har brug for før du træffer dit endelige valg.

Læs artiklen: Find din brudebuket her.

indhold