Vær din mand eller hustrus bedste ven og lytter!

Bliv en fremragende ægtefælle ved at blive en fremragende lytter! – Folk når tit til det punkt hvor de bliver nødt til at tale med nogen. Det kan være et resultat af tristhed, lykke eller stress. Behovet for at snakke er universelt. Ingen har ikke brug for nogen til at ty til fra tid til anden. Faktisk, er det et af de mest stressende, spændende og forvirrende tider man kan opleve, når man er forlovet og planlægger sit eget bryllup. Hvis du er forlovet, planlægger et bryllup eller bare er i et forhold som du gerne vil forbedre , kan du det, ved at blive en god lytter!

Kommunikation starter med at lytte

Det aller vigtigste at huske når du vil sikre dig, at din eneste ene mener, at du er den person han eller hun vil gå til når de mangler nogen at tale med er, at du ved hvordan man lytter. Ikke alle ved hvordan man lytter. Det kan være endnu sværere at lære at lytte når du er omringet af distraktioner fra hverdags begivenheder eller bare ved at forsøge at arrangerer dit bryllup. Dit forhold til din brud eller brudgom skal komme i første række. Øv dig på at lytte hver gang du kan komme til det.

Gode lyttere er mennesker man kan stole på

Gode lyttere er mennesker man kan stole på. Hvad enten du er en brud, brudgom, forlovet eller kæreste, må du være en som din partner kan stole på. Du skal være i stand til at holde en samtale privat og under ingen omstændigheder være en der vil dele det med nogen andre.

Når du forbereder dig på at lytte så prøv at fjerne dig selv fra samtalen

Når du forbereder dig på at lytte så prøv at fjerne dig selv fra samtalen som en der er fuldkommen følelsesmæssigt involveret i samtalen. Lyt som en der strengt taget spiller en birolle. Mennesker der taler om følsomme, følelsesmæssige eller stressende emner har brug for at føle sig sikre og at være objektiv hjælper lytteren til at opnå det mål. Under bryllupsplanlægningen kan dette være en god måde at lette byrden ved beslutningstagen og pres fra anmassende slægtninge.

Du kan ikke være en god lytter hvis du gør to ting på en gang. Hvis du skal lytte må du sikre dig, at det er alt du gør. Skriv ikke sms beskeder til brudepigerne, check ikke din e-mail for gæstebekræftelser eller noget som helst andet bryllups relevant.

For Guds skyld, Husk bryllupsdagen.

Et af de sværeste opgaver mennesker har når de forsøger at blive gode lyttere

Et af de sværeste opgaver mennesker har når de forsøger at blive gode lyttere er at holde afgørelser ude af samtalen. Mennesker har meninger og synspunkter som de skal men når nogen har brug for en god lytter har de ikke brug for nogen der sætter spørgsmålstegn ved deres tanker eller følelser. Hvis du har det svært med afgørelser der bare dukker op, så spørg dig selv hvilken gavn det har af at blive bragt op. De fleste gange vil det ikke tjene noget godt formål og du kan antage rollen som den gode lytter.

Sørg for at ligegyldig hvad der bliver sagt

Sørg for at ligegyldig hvad der bliver sagt, vil du lade din forlovede, ægtefælle eller partner vide, at du værdsætter deres tillid til dig. Det tager masser af tillid og mod for enhver at åbne op overfor et andet menneske selv hvis samtalen bare handler om bryllupsplanlægning! Rigtig gode lyttere anerkender modet hos kommunikatøren som bringer forholdet tættere.

Læs om spændende trends for bryllupper her.

indhold