Planlægning af et bryllup er mere end blot invitationer

Planlægning af et bryllup er mere end blot invitationer og layoutet af menuen. Det bør aftales med kirken, rådhuset eller retsbygningen, mødested for den faktiske bryllup fest, bryllup kjoler og smokinger, måske hoteller til overnattende gæster i forbindelse med bryllup, musik, gaver og sidst, men ikke mindst, dekorationer og dekorationer. – Og selvfølgelig en hel masse andet, efter budgettet, smag, stil og ønsker du har for dit bryllup.

bryllupsfotograf Skagen

En god løsning er selvfølgelig at kopiere et bryllup, du allerede har deltaget i

En god løsning er selvfølgelig at kopiere et bryllup, du allerede har deltaget i som gæst. Men ofte så vil et have et bryllup, der er “perfekt for dig”. Og når vi udnytter det er ikke altid til at se på, hvad alle andre kan lide, eller har gjort. At planlægge dit bryllup er vigtigere. Kun så du kan få præcis hvad du ønsker, og er dette ikke en af de dage, du har ventet på hele dit liv? Så det er ikke fair at gøre bryllupsplanleggingen “halvdele”.

Ligegyldigt hvilket budget du har, hvad enten det er 10.000 kr 100.000 nok, det er muligt at gøre det så fantastisk, at du bare vil! Det er kun et nul mellem 10 og 100 tusind 🙂

Find spisested til jeres bryllup her

planlægge brylluppet

Er du god til at planlægge, og du starter tidligt med at planlægge brylluppet og bryllup dag, du har så mange fordele i forhold til og påtrængende i den måde, et par måneder før. Og det er netop her, internettet er en uvurderlig hjælp.

Opret en liste over alt det, du ønsker at have med dig i forhold til, hvordan din drøm bryllup. Listen skal starte med alle de “vigtige ting”. Når du begynder at være tømt for ideer til alt, hvad du ønsker at være på ét sted, så opdele din liste i mindre bidder, men er mere detaljeret. Har set, for eksempel, en liste som “lokal”, “mad og drikke”, “kirke”, “bryllupsklæderne”, “transport”, “fotograf”, “ornament og dekoration”, osv. og tag for dig og en kategori på listen.

Hold gerne din egen Have-Done-Liste på forum at bryllupsvenner.nej. Her kan du også se hundredvis af andre lister fra brude par, der allerede er i gang med eller færdige med at planlægge deres bryllup. Her kan du hente masser af inspiration, tips, tricks og ideer!

Skal i bruge en dygtig bryllupsfotograf til jeres bryllup?

Gå på Google

Gå på Google og søg efter f.eks. “bryllup mad KBH” eller “bryllup catering KBH” erstatte “København” med den by, du bor tættest på. Find ud af de muligheder, som du ønsker at se mere af, og læg dem i en separat mappe, som du kalder “mad” i Favoritter. Desuden, hvis du søger efter “bryllup lokale bergen”, det samme gælder her. Tilføj de bedste muligheder for det bryllup, du ønsker dig i mappen “Lokale”. Så kan du tage for dig f.ex. “dekorationer” og “dekorationer”, og tilføje de kampe, du synes er bedst i en separat mappe kaldet “dekorationer og dekorationer”.

Alle de mapper, du tilføjer, selvfølgelig, under en største butik i Favoritter, som du kalder for “bryllup”.

Brug en aften eller to til at finde alt det du har brug for, og sortere dem, du ønsker at gemme dem i “Favoritter” under “bryllup bibliotek”. På denne måde, det er meget nemmere, når du i sidste ende fortsat planlægning efter at have konstateret, f.ex hvor at bestille mad. Du kan springe direkte til de mange internet-websteder, som du allerede har godkendt, og måske ønsker at bruge i din bryllup, når der til at begynde at planlægge fotograf, dekorationer, eller transport.

mad til bryllup

bryllupsforum

Den næste ting, du kan gøre, er at besøge bryllupsforumet på bryllupsvenner. Du har sikkert allerede lagt mærke til, hvor optaget du er af dit bryllup, og hvor bekymret er du for, at “alt skal være perfekt”. Og du kan være 100% sikker på, at du er ikke alene om at tænke så! På bryllupsforumet du er garanteret at finde ligesindede mennesker, der har ideer og ønsker ligesom dig, og er du aktiv på fora du er bundet til at få masser af brugbare og gode tips til, hvordan du kan gøre din bryllupsdag endnu bedre, end hvad man allerede havde i tankerne.

Læs blog om bryllup og se billeder fra bryllupper

bryllup Sjælland

Men husk at dele dine egne ideer og tips!

På nettet vil du finde, ud over de adresser, og telefonnummerne du har brug for, et væld af billeder og film fra andre bryllupper, som du kan bruge til at gøre dit eget bryllup perfekt. Som en slags blanding af de øvrige bryllup. Pick ud af, hvad du bedst kan lide fra mange andre, og dermed vil du vide, at du har en vidunderlig bryllupsdag at se frem til.

Ønsker du at se på julepynt og dekorationer til bryllup, som i stor grad gør atmosfæren på den faktiske bryllupsdag, så ved du, at du kan gå til For dit Bryllup. Her vil du finde mere end 1200 forskellige dekorationer og dekorasjonsideer som du kan bruge selv på din bryllupsdag. Og vi havde troet, det var meget rart at få at opfylde de ønsker, du måtte have i forbindelse med pynt og dekoration af dit bryllup.

Vi ønsker dig held og lykke med planlægningen, og håber, at du er dygtig til at bruge internettet som et planlægnings-værktøj til at få dit bryllup præcis den måde du ønsker det. Din bryllupsdag fortjener at være, som du altid har haft et ønske om, og måske har gået og drømt om, siden du var lille. Har du en god bryllupsplanlægning!

Læs også:

indhold