Planlæg jeres ægteskab baseret på, hvad der oprindeligt bragte jer sammen.

Vær påpasselige med ikke at miste hinanden i planlægningsprocessen! Ægtepar må stå overfor mange stressende stunder igennem hele deres forhold, men når I beslutter jer for at blive gift, ser det ud som om stressniveauet ændrer sig og endda stiger lidt. Når I engang er gift, kan stressen forekomme mere hyppigt og ustyrligt hvis I ikke er påpasselige fra det øjeblik I bliver enige om at blive gift!

Skal i giftes, så skal i bruge en dygtig bryllupsfotograf

Mist ikke fokus på hvorfor I blev forelskede i hinanden i første omgang. Når I er i stand til at holde øje med hvad der virkelig er vigtigt og de kvaliteter der gjorde jer til sådant et godt par til at starte med, har I en stor chance for at få et lykkeligt og velfungerende liv som mand og hustru.

Fokuser på jeres styrker sammen

En gængs misforståelse blandt mange mennesker mens de går ned af kirkegulvet er, at arrangere deres egen ceremoni og bryllupsfest vil bringe dem tættere som par. Intet kunne være mere usandt! Faktisk, kan det at planlægge jeres egen fest tage fokus fra hvorfor I vil tilbringe resten af jeres liv sammen og egentlig placere fokus på de negativer stridspunkter der kan opstå selv før I overhovedet har udvekslet ægteskabsløfter.

Er du desperat forelsket i din forlovede men kan du ikke nøjagtigt sige hvorfor du ønsker at tilbringe resten af dit liv med ham eller hende? Der er så mange forskellige kvaliteter der tiltrækker en person til og lader ham eller hende elske en anden, udover fysisk tiltrækning.

Spar penge når i bestiller billeder ved fotografen.

Hvis du har svært ved at komme på grundene til, at du er forelsket

Hvis du har svært ved at komme på grundene til, at du er forelsket, så tænk da på hvordan I mødtes. Mange par mødes fordi de har samme værdier og sjælelige overbevisninger. Ambition er en kvalitet mange mennesker finder attraktiv. Hvis du og den du elsker er meget målrettede og følger op på jeres forpligtelser er det en alletiders måde at finde tillid og respekt til hinanden. Som et resultat, finder I det måske nemt at respekterer hinanden og den vej I vælger at følge i hele jeres liv sammen. Dette kan være en forlængelse af arbejdsrelateret eller personlige mål, men resultaterne er ofte de samme.

Et par som er gode til at forstå det vigtige ved kvalitetstid og hvorfor forsømmelse er en trussel mod ethvert forhold deler et ufatteligt bånd, der kan overleve nogle af de sværeste tests i ethvert forhold. At lytte og at tale sammen om følelser gør denne slags bånd endnu stærkere.

Mere om danske bryllupper lige her.

Tag noget tid til at reflekterer og tænke over hvorfor I blev forelskede og enige om at giftes

Tag noget tid til at reflekterer og tænke over hvorfor I blev forelskede og enige om at giftes i første omgang. Tab ikke de kvaliteter og værdier som du deler med din forlovede af syne som dagene går og opgaverne og kravene hober sig op. Par der husker hvad der er så vidunderligt ved deres partner under forlovelsen og ind i ægteskabet ved, at de allerede har et forspring på at få deres forhold til at fungere og holde.

Se utraditionelle bryllupsfotos fra Aldershvile slotspavillon her.

indhold