Foldning af servietter – hvad skal du overveje om foldning af servietter?

Foldning af servietter til brylluppet kan være prikken over i’et på gæstens service. Flot foldning af servietter lægger ligesom linien og foldning af servietter er derfor vigtig og tidskrævende opgave til dit drømmebryllup.

Har i overvejet at hyre en bryllupsplanlægger?

Vil du selv eller skal andre stå for foldning af servietter?

I forbindelse med at føre din bordplan ud i livet, skal du overveje om du selv vil stå for foldning af servietter og i givet fald, i hvilket omfang. Skal det være små kunstværker eller er en serviet blot til at tørre mulen i ved førstgivne lejlighed?

Foldning af servietter er én af de ting man ikke lige tænker over som noget af det første i bryllupsplanlægningen – og du må ikke tro at det er en bagatel at stå for foldning af servietter til eks. 100 gæster. Rigtig flot foldning af servietter tager lang tid, selv til små fester.

Foldning af servietter – den professionelle og eksklusive foldning af servietter

Hvis du ønsker en professionel og eksklusiv foldning af servietter, så kontakt personalet i forbindelse med jeres festlokaler. Ofte kan de lave den vildeste foldning af servietter ’på rygradden’ og derfor også tilbyde dig en foldning af servietter der virkelig får øjnene op hos dine bryllupsgæster! Hvis du bestiller eks. både mad og festlokaler samme sted – eks. en restaurant, har mange af dem indberegnet foldning af servietter i prisen – har du specielle ønsker til foldning af servietter, så snak med personalet, så du ikke får en overraskelse når regningen kommer eller så du ikke møder op og ser et par flade, ufoldede servietter. Få dem eks. til at vise dig nogle af de muligheder de har med foldning af servietter den dag I skal tale om borddækning.

Læs om en fotograf der har vundet VM i fotografi her.

Foldning af servietter – gør det selv

Har du tid og lyst – og evnerne – så kan du selv stå for foldning af servietter. Hvis du er lidt kreativ og ikke er alt for fummelfingeret, er det ikke ikke uoverkommeligt, selv at stå for foldning af servietter, men husk, at foldning af servietter skal foregå på stedet. Vil du derfor selv stå for foldning af servietter, så sørg for at sæt en dag af til det, hvor du har dog tid, men foldning af servietter skal heller ikke ske så længe før festen, at de ”klapper sammen” igen, når de står og hviler. Mange, som vælger at udføre foldning af servietter samtidig med at de dækker bord, bliver overrasket over hvor lang tid det tager og pludselig kommer man alt for sent i seng, dagen før sit store kirkebryllup.

Hvor kommer du videre med foldning af servietter nu?

Prøv at kik i bryllupsforum og søg på ordene ’foldning af servietter’ eller slet og ret bare på ordet ’servietter’ – så kan du hurtigt se nogle eksempler på foldning af servietter, som brugere på Bryllupsmagi.dk selv har stået for. Her kan du også læse om hvor lang tid de selv har brugt på foldning af servietter og evt. læse om de fordele og ulemper der er i det.

indhold