Bryllup i Nordsjælland på Dragsholm slot

Velkommen til vores nyeste tiltag : “Real Weddings”. Vi har allieret os med nogle af landets bedste bryllupsfotografer, der viser nogle bryllupsbilleder fra de bryllupper de har lavet rundt omkring i Danmark. Denne fotoserie er lavet på Dragsholm Slot i Nordsjælland. Brudeparret havde hyret Vores Store Dag til en heldagsfotografering. (Romantisk bryllup på Dragsholm slot).

I kan se HELE Dragsolm serien på Vores Store Dags hjemmeside her.



thomas helmig og kone Thomas Helveg dragsholm slot bryllup

Vielse i Dragsholm Slotskirke

Dagen startede for bryllupsfotografen i Dragsholm slotskirke hvor det smukke brudepar gav hinanden deres store JA. Efter vielsen fik gæsterne mulighed for at sige tillykke til det flotte par. Da risene var kastet og rosenbladene smidt, gik turen op i de flotte slotslokaler til reception og bryllupskage. Bryllupskagen blev skåret for at brudeparret, og der blev serveret champagne og sodavand til de små.

Bryllupsportrætterne på slottet

Da fotografen og brudeparret gjorde sig klar til at gå i slotshaven og lave de officielle bryllupsportrætter, blev de mange fine bryllupsgæster, tilbudt en rundvisning på Dragsholm Slot ved en af de lokale historikere, der er tilkoblet slottet. Bryllupsportrætterne skød fotografen i slotsparken og inde på selve slottet. Dagen var super smuk med lavthængende sol og lækkert blødt lys. (Romantisk bryllup på Dragsholm slot).

Resten af dagen

Resten af dagen gik brylluppet med fester og farver på det hyggelige og romantiske slot i det nordsjællandske. Fotografen lavede stemningsbilleder af gæsterne maden, personalet og stemningen på slottet. Alle detaljer skulle med og parret fik forevigt deres store dag, på den mest smukke måde.

Dragsholm Slot

Dragsholm Slot hører til blandt landets ældste fungerende verdslige bygninger og ligger ud til Sejerøbugten i den sydvestlige del af Odsherred i Nordsjælland. I en periode blev slottet kaldt Adelersborg. Det oprindelige Dragsholm kaldes ikke et slot, men et palatium. Vi har ingen kilder, der kan hjælpe os til en sikker datering, men visse spor som med rimelig sikkerhed kan sandsynliggøre, hvornår det ældste Dragsholm er opført.

indhold