kirke bryllup?

Efter at have besluttet på et bryllupstema, kan du også sige noget om det sted, hvor ceremonien finder sted – stor eller lille – med mange eller få mennesker?

Vil det være en kirke bryllup, er det ofte klart for mange deltagere, flere brudepiger/brudesvenner, solist, og måske en diktleser eller en violinist?

Skal vielsen finde sted på byfogden eller ved byretten som i en civil bryllup, den plads vil her være mere begrænset.

Men ikke desto mindre kan det nu være klogt at tænke på de mennesker, som man står nær, og de mennesker, du ønsker at deltage. Har du nogen i din familie, der er god til at synge, spille et instrument, du kan lide, vil du have brudepiger eller brudesvenner – eller måske har du brudeterner (den voksne brudepiger)?

Læs også:

Tip: Som altid med præsten / vigselsmann god tid i forvejen, hvis du vil have nogen til at læse højt, synge, spille eller gøre noget andet, under vielsen.

Når du har aftalt, hvilke personer du ønsker på de forskellige opgaver – så det er selvfølgelig også tid til at spørge dem, om de kan tænke sig at være på de ønsker, du måtte have.Du har måske også set dig ud forlovere for lang tid siden. Mange har meget nære venner, der føler selvskrevent til den opgave, men ikke desto mindre skal naturligvis også, at disse personer stillede spørgsmålet, om de vil blive hædret med den opgave at være forlovere.

Og endelig, vi vil nævne tøj. Det kan diskuteres, hvem der skal betale for brudepikenes eller brudesvennenes tøj, forloverens kjole og den mandlige forloverens kjole eller smoking. Nogle par vælger at tage denne udgift, mens andre mener, det er rimeligt, at forloverne eller brudeternene gå til at købe disse tøj til deres egen tegnebog.

Hvis du skal betale for dette, er det nok kan være, at du ikke behøver at udvælge de kjoler, indtil du har valgt din egen brudekjole, men får det i dette tilfælde i budgettet, og de linkede indlæg også op mod den opgaveliste til en dato, som du ønsker at bringe dette på banen igen.

Læs også: